Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao ga je ubiti na licu mjesta i sutra mu orden uruciti uzivo na nacionalnoj televiziji
Kojoj nacionalnoj televiziji
ovi majmuni se nece smiriti dok policija ovako ne ovjeri dvojicu trojicu majmuna
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mislim da ce policajac dobiti otkaz jer je bespotrebno upotrijebio silu protiv vandala.. U kakvoj drzavi zivimo ne bi me cudilo :)
ja mislim da piše da je pljačkaš prvi pucao?! o.O
odkud ti znas? tebi bi ja odmah slozio saucesnistvo, kriminalac jedan. i da nije potego utoku, treba mu je podmetnuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sead.music.3 - na kakvih 7 8 metara je bio sta ti pricas bio je dva metra od momka u kojeg je pucao prvo ga je pogodio u glavu pa u noge..i taj momak sto mu je "spasio" zivot njemu je policajac stavio pistolj na glavu jer je mislio da je on pljackas tek kad je Stefan opucao u zrak drot je zapucao na njega..sta pricas gluposti seljacino mala
napusite se vi meni svi dobro kurca ubijo je momka bezveze...i nije dobio otkaz zavrsio je na psihijatriji na lijecenju..
Mladić koji je u ponedjeljak ujutro preminuo na KCUS-u, nakon što ga ranio službenik MUP-a Kantona Sarajevo, je 25-godišnji Stefan Tomić sa Pala. cetnik manje
dragi čitaoci evo vam prave istine!Ovaj pljačkaš hara već duži period po našem lijepom Sarajevu zajedno sa par saučesnika i nanio je štete u zdravlju radnica marketa i mnogih sugrađana koji su se našli u objektima u kojima je isti vršio zlodjela.Sinoć je imao takav peh da je naletio na pravog profesionalca u policijskom poslu.policajac ga je upozorio da baci oružje i da se preda a on je automatski pucao u njegovom pravcu.s amo policačeva spretnost da manevriše mu je spasila život.policajac je u tom stotom dijelu sekunde odgurnuo nekog kupca koji je bio pored njega u marketu tako da je i tom mladiću spasi život.POTEGAO JE ORUŽJE DA SPASI SVOJ I JOŠ PAR ŽIVOTA U SVOJOJ BLIZINI.Pljčkaš je bio 7 do 8 metara udaljenosti tako da nije mogao drugačije reagovati.gađao ga je u noge ali je pljačkaša u padu zakačio drugi metak u predjelu glave.Dragi čitaoci to sve traje 2 do 3 sekunde pa vi sada sebe zamislite na tom mjestu i u tim okolnostima kako bi reagovali da vam neko želi oduzeti život!
Puna podrska policajcu, dosta je vise i kriminala. Pucao je na naoruzanog pljackasa, i ima moju podrsku. Za ove sto se pitaju da li ga je mogao samo raniti, zamolio bih da se postavite u tu situaciju. Realno, pistolj je precizan do recimo 10 metara. Sada tu dodajte stres, pokretnu metu, sliku vlastite djece u glavi koja mogu u sledecih par sekundi ostati bez oca, itd. itd. ... Tesko da je policajac imao 10 sekundi viska da smiri dah, nanisani, lagano stisce obarac .... To su sekunde, puca se da se otkloni neposredna opasnost, metci lete ... Taj policajac ga nije zelio ubiti, zelio je otkloniti opasnost koja mu je prijetila. Zavrsilo se kako se zavrsilo, na zalost. Kao sto neko rece, sad mu valja zivjeti sa tim do kraja zivota.
Kad hajvan potegne pistolj na policajca,(a ne zapita se da mozda taj policajac ima djece kuci koja ga cekaju),treba ga bez razmisljata upucati i ne zaliti!!! Neka ga je ubio,jedno govno manje,jedna usta manje u zatvoru.
e neka ga je rokn'o svaka čast!
Covjece, jadna nasa policija kad je senzacija vijest da su nekog roknuli... Molim te lijepo, kriminalca roknuli... Sad ce dusebriznici i protivnici reagovanja policije palamudit' danima o prekomjernoj upotrebi sile...
Tako se to radi ubi gnjidu....sta ce mu zivot
policajac je radio samo svoju duznost, da zastiti sebe a i gradjane od lopova. pljackas je dobio sto je zasluzio pucao je u policajca i vrsio oruznu pljacku posluge.
Svaka čast policajcu !!!
Wellcome to Brasil ! :D
Konačno da čovjek može pročitati i neku dobru vijest.Lopova se namnožilo ko bubašvaba.Dobro je da se ubije par komada!!!!!
Gospoda u akciji http://adf.ly/dw5FL
yebo ti adfly mater
Naslov za riplija. Nepismeni novinar.