Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=3lKwkn6JT74 TAKO SE TO RADI U ZEMLJAMA GDJE NEMA DIVI MENE JA IMAM I KO TE JHEBE...
Medjedi se hrvali
Možda bude disciplinski, a poslije toga se vraća na posao kao da ništa nije bilo...ŽALOSNO!
slab neki policajac. cuj pogodio ga u nogu. nego zasto i u drugim vijestima crne hronike ne stoji zanimanje?haj da su kod nas samo policajci naoruzani, van radnog vremena, vec i mnogi drugi. 'Prilikom tuce u kafani A.A, advokat, sudija, doktor, poslasticar, pekar, kamiondzija, zemljoradnik, traktorista, nezaposlen...:), u toku slobodnog vremena je upucao...' malo mi je smijesno i ovo sa inicijalima. vecina citatelja nema pojma ni da stave puno ime tako da nam inicijali bas nista ne znace. bolje da stave nacionalnost, vjersku ispovijest, koliko zaradjuje...
palac gore za drota nek je supka rokno, svu murju osim saobracajne obuc u civilke pa nek krimosi kontaju ko je drot a ko nije.
Ko li im je pjevao
Kad im se poglavica onako ponasa sto brate ne bi i izvrsna vlast..
igrale se 'delije'
psihodelije