Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"SIPA uhapsila pet osoba osumnjičenih za terorizam\" \"Dvije bombe eksplodirale na Grbavici, treća nije aktivirana\" \"Maloljetnik pretučen u Hrasnom, ima krvarenje na mozgu\" \"Pucnjava u sarajevskom naselju Buča Potok\" \"Policajac ranjen tokom talačke krize kod Banje Luke\" Itd, itd, itd... Da ne nabrajamo dalje. Stopa krimanala kakve nemaju ni uveliko mnogoljudnije zemlje od ove naše jadne i napaćene BiH. Svega i svačega u razmaku od samo dan-dva. Sačuvaj nas Bože!
Opasno se KIX.ba provalio sa ovom informacijom i postao jos jedan u nizu neprofesionalnih i senzacionalistickih portala. Talačka kriza i \"ranjavanje\" policajca kod Banje Luke su bili pokazna vježba http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/talacka-kriza-i-ranjavanje-policajca-kod-banje-luke-su-bili-pokazna-vjezba/121016049
Klix je poletio da objavi netacnu informaciju, jer se ne radi o talackoj krizi, vec o vjezbi koju izvodi MUP RS-a.
Istina, ima i takvih policajaca, zaposlenih po stranačko rodbinsko seoskim linijama. Košulja rezdrljena, kravata viri iz džepa, stomačina visi preko opasača, čačkalica u ustima. Nisu svi takvi, ima finih momaka u policiji, ali im je teško da dođu do izražaja pored ovih prvih.
treba vama grablje u du pe dat sto ko lojava radite ku ra c moj a ne svoj posao za sta bolan 9000 sto se silite na sichi i djecurliji sto ko oga vna nehlje bovicka kad budete iole sposobni i profesionalni kao svaka normalna uljudna policija neka bude i 15000 sto se mene tiche al vaki kakvi ste sad loj avi nepismeni nesposobni neobrazovani i nepristojni kakvi jeste niste zasluzili ni 500 mjesecno olo shu ljudski gledam sirom svjeta policiju kako postupa sa svojim gradjanima koja ste vi gam ad covjece nevjerovatno pekinezeri mrljavi koji po naredbi gazde grizu svoj sopstveni narod samo malo bonusa nek vam zamirise udarate pemzionere curice djecu oloshu ljudski i paraziti bozji skupa sa politicarima vas treba objesit ko gam ad ko sto i jeste valja vam skinut te uniforme olo su pa se vratit medju normalan narod i svoje komsije i pogledat nas u oci nakon svih nedjela koja cinite st ko sitnicava
I ja bi nama dao 9000 KM platu, vidiš ti s kakvom se stokom mi srećemo, kolegi iz Banjaluke brz oporavak, njegovoj porodici strpljenja
Hajde vala nek je jedan dan nešto ovako i u Banjaluci, dosta nam je svaki dan čitati o puvnjavama, bombama, ranjavanjima u Sadaka Cityju, nek se malo mijenja, makar bi bilo besmisleno porediti.
Ja bih našim policajcima, da se mene pita, dao platu od 8000 KM minimalno! Sa kakvom stokom ti ljudi imaju posla to je strašno... A sad opet što je tolko puno stoke u narodu zna se ko je kriv. Zaposlite ljude i smanjit ćete kriminal.
http://bosnateh.com/
fuj s kim ja zivim u istom gradu
što ba ovo rep. smrdska pišete velikim slovima... ko im j.e.e.b.e kevu v.l.a.s.h.k.u nek se svi po.rokaju što se tiče mene........
Nista novo kod srba genocidasa, srpski terorizam i kriminal na visokom nivou, koji ociti igenorisu SIPA, vlasti BIH-e i EU- a !