Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast policajcu,mada znam da ce morati hiljadu izjava dati i maltretiranja od unutrasnje kontrole itd.,ali svakako treba ga podrzati i ne dozvoliti da kriminalac ima vece ovlasti od policije! Tako im treba pa ce drugi put imati respekt i postovanje prema drugim gradjanima,a i prema policiji koja izuzetno dobro obavlja svoj dio posla, svaka cast!
svaka cast 08.07.2012. u 14:44 Svaka cast policajcu,mada znam da ce morati hiljadu izjava dati i maltretiranja od unutrasnje kontrole itd.,ali svakako treba ga podrzati i ne dozvoliti da kriminalac ima vece ovlasti od policije! Tako im treba pa ce drugi put imati respekt i postovanje prema drugim gradjanima,a i prema policiji koja izuzetno dobro obavlja svoj dio posla, svaka cast!
Nemoj te zamijerit imao sam par pravopisni gresaka u predhodnom komentaru al u zurbi sam Pozdrav
Lopov je poznati Bugojanski narkoman i to sto bi se reko skolski primjer koji je sprem ukras a ako teba i ubit sto se sino vidjelo. Svaka cast policajcu samo ga je trebao gadjati u glavu. P.S. lopov se zove Selman N.
dao bi ti brate stan u centru sarajeva, i na narednim izborima za PREDCJEDNIKA DRŽAVE
Gornji Vakuf-Uskoplje
u uskoplju sine , kakav gornji vakuf
kad smrdiske droljice hoce kure dolaze u federaciju one zele OBREZANKE JAO STA SVE NJIMA RADIMO
Warta smrdio jedna kad si tako pametan objasni malo kako vi smrdija dolazite na to 24% bih mi drzimo cijelu bosnu POKUSAJTE SE ODCJEPITI KAD STE VEC TAKO VELIKI JUNACI
je li gornji vakuf ili uskoplje? dogovorite se već jednom. je li srbinje ili foča, je li novi grad ili bosanski novi? je li prozor ili rama? je li tomislavgrad ili duvno?
Sadakistanu (24 posto azijatskog dijela PiH) je krađa postala glavna privredna grana. Ništa čudno. Ne može se dovijeka živjeti od pljačke.
policajac kriv 1/1 zbog toga sto je sprijecio lopova u pokusaju bijega
Ako je.lopov ruka.ti se.pozlatila sro si ga rokno
PRTI DO SMRTI
i od mene