Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su prave vjesti kad policajac sredi bjednike lopove, a ne obratno. Sve cestitke policajcu i ocekujem da bude unaprijedjen i nagradjen.
Pucaj ga odmah, mamu mu lopovsku trebao si citav sanzer ispucat mu u glavu....
...Care, imas od mene 50 metaka (9mm) i jos 50, kalibar - po slobodnom izboru! SAMO NAPRIJED MAJSTORE; HORDE SU UZ TEBE!
VRATITE POLICIJI PREDRATNE OVLASTI ! ! !
Ne znam samo zašto Midheta Kurspahić u vijestima u 7 pokuša da od svega ovog napravi medijski cirkus i zašto uopšte postavi pitanje da li je policajac postupio pravilno. Trebamo zaista svi zajedno stati iza ovog policajca i djelovati da se policiji vrate ovlasti kad su ovakvi slučajevi u pitanju. POLICAJAC BRAVO
kud ga nisi među oči paša moj. Svaka čast! Da Bog da da se umnogostruči broj ovako hrabrih policajaca a da se smanji broj onih levata što heroje izigravaju samo sitnoj buraniji! Još jednom - Svaka čast!
e nek je vala i kod nas jednom drot pucao na olos.. samo tako, sad nek se svi raspucaju.. a ovom drotu treba dati 7 dana godisnje, sa placenim svim troskovima, unaprijediti ga i nagraditi finansijski..
I ruka i pistolj mu se pozlatili :)
Policajcu orden,povišicu plate,samo malo umanjenu povišicu zato što mu je promašio čelo,trebao je stoku među rogove.
head shot bitch
Podrška policiji, još samo da je koji milimetar bio precizniji
Uh, sto ga nije kamenom kad je vidio da ga je promasio
Ja sam ponosna sestra ovog policajca,bravo burazeru.e lako je svima komentarisati nisu u mojoj kozi.pridruzite se grupi podrska policajcu sto je pucao na lopove na fb.hvala svima sto daju podrsku,zaista nam je potrebna
HEAD SHOT!! Counter-Terrorist win!
saće se inzko oglasit i suspendovat policajca HEROJA treba tako i ove džukcve bjesne po gradu, dat mu ruksak s 10000 metaka dok ih sve ne skine nema nam spasa
E svaka vam cast na komentarima, prvi put da citam komentare i mogu reci vidi ih sto znaju biti pametni.Svaka cast policajcu, unaprijedjenje za ovo !!
A šteta što ga nije nanišanio dobro u vugla!