Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izmedju ostalog drot je napao i pripadnike svog naroda...znaci frajer je ocito kreten u svakom slucaju
VRBE !
nek se malo strpi dok mu ne pokuca peti korpus sila nebeska
Policajac?Ne to je sovinisticki bandit!Kakav policajac,takva im tzv.RS.ali nisu oni krivi,nego mi:Jer,dokle god budete Vi foteljasi,dozvoljavali da se takve stvari desavaju,dotle ce toga u RS-u biti.Zamislite,da se takvo sto dogodilo u Federaciji?E zato vi nastavite podrzavati smjene ministara,(SDA),kao i smjenu ministra vanjskih poslova(SDP).NEKA VAM SDS,SNSD,I DVA HDZ-a,POSTAVLJAJU VLAST.SRAM VAS BILO!POMISLITE NA LJUDE,A NE SAMO NA FOTELJE.BOG CE VAS KAZNITI.
Bas ono herojstvo na srbski nacin, naoruzan na goloruk narod, po mogucnosti na starije osobe, zene i djecu da nebi slucajno mogli dati otpor...
Ništa strašno, ovoga ima pun racku u šumskoj, nego interesantan podotak u ovakvim slucajevima je da svaki napada starije osobe i to naoruzan, tipicno pe.dd.e.r.ski hocu da kazem servski.
Pa koga to čudi.Toliki napadi na džamije,na povratnike u RS-u,da je to postala normalna stvar.A vlast bazirana na genocidu naravno takve štiti.Bit će Nenad malo suspendiran,malo ribanja kod \"starešine\",koji razmišlja kao i on,pa onda opet nanovo.Međunarodna zajednica i hoštapleri u njoj locirani u BiH,redom napaljeni islamofobi će verbalno reda radi osuditi takve stvari,ali neće preduzeti ništa.Ne daj Bože da je neko od Bošnjaka uradio tako nešto nima.Digla bi se takva dreka,da bi realno bilo očekivati NATO udare.
A joj jeste obsjednuti sa Srbima , nikakvi vi niste , a niste ni za tu gdje sta...Molim lijepo admina da mi pusti komentar...hvala
Ona nasa mafija bi trebala njega naci i noge mu polomiti Ja dajem $$$ ko god to odradi Mi smo previse tolerantni Cekam komentar evrope ...
Nije on naletio na pravog, nebi vise nikad. Uvijek su znali istresat bubice na starce, zenu i djecu. Dosao zezat covjeka od 68 godina. Sram da te bude gnjido!
Ma treba ga zg*u*ziti TO JE PONOS SRPSKE naremse vam se u stau
Hrvati se oslobodise te G-A-M-A-D-I,Kosovari se otresose od tog DJ-U-B-R-E-T-A;samo mi jos deveramo sa tim G-E-N-O-C-I-D-N-I-M O-T-P-A-D-O-M. Al opet,svake godine ih je 10000 manje,a Istocna Bosna gotovo prazna,umiru i sele se za Srbiju
Alkohol. Moglo se desiti bilo kome i bilo gdje u BiH.
Vlast u sumskoj ( na celu sa Dudukom ) svojim izjavama protiv Bosne i Bosnjaka, stalno podpiruje medju nacionalnu mrznju i zato i ne cudi sto se ovakve stvari jos uvijek dogadjaju.
Nije dobro. Zadojen sa nekom poganom hranom. Sve u svemu neki usljo, bijedna gnjida.
Grrhh...mrghh...arghhh
hahahah cuj guzi po kucama hahahaha.Ti se satra udarajuci vrsnjaka