Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ispod ahmedije pogledati...tu je kesh :):)
-Pocinju nam fasting deji, on Wenzdeji, mora da se uci,preji, nema vode,nema pike, nema hljeba, nema puse, nema rajo siki sike, sad ce kite da se suse..
haman izgleda da je neko fakat htio da ukrade hodzin DUDLISH
A što se zove po glavar. Valjda uzima po glavi stanovnika .
sta ga branis kre.tenu? odakle mu tolike pare da je posteni i fini r.e.i.s? i ti se naso da ga branis jel?
Frajeri mislili da mogu provalit kad ono kod Mustafe anti attack folija, staklo se nije sasulo
hahaha pravi Robin Hood :-) kud mu ne odnese sve iz rezidencije, cuj rezidencija ko da je kralj kakav hahahaha
Sarajevo je postao grad sa najvecim broje likova sa kockastim glavama. Je\'l to neka nova intelektualna vrijednost pristigla sa famoznih privatnih univerziteta...pa im s omaklo da nepravedno napadnu naseg \"prvog u nas\"..sram hinj bilo
Mozda su namirisali one milione sto se pisalo da je uvazeni Rejs donio u koferu pa ga na aeodromu provalili i zaustavili ali brzom intervencijom brzo i pustili i sve zataskali ... A mozda i Rejsa uvazenog cerka, direktorica Pravne sluzbe BHTelecoma kod babe drzi svoje pare jer je sigurnije pa su ovi lopovi poletili da omaste brkove ...
Pravi si vjernik i musliman. Tako slatko prijetis osvetom, da vjera prosto zraci iz tebe.
Dzamije pravimo od nasih para, ne od vasih. Ne znam sta se bunite kao da smo od vas uzeli. Oni koji su vam uzeli vas novac, kao i nas, su u parlamentu i slicnim institucijama, ali nemate jaja da njih napadate, pa vam je lahko po vjernicima. Ali samo se vi oholite, kad tad cemo vam dohakati i vratiti za sve vase pakosti i mrznju koju usmjeravate prema nama. Prisjest ce vam sigurno kad tad. Vremena se mjenjaju, nikad ne znate ko moze doci na vlast. Mozda cemo i mi biti potlaceni, ali mozda i vi. Zato treba biti umjeren, jer ne zna se kakav vakat moze doci, a osveta je jako slatka.
Vi kom*unjare bi da vam muslimani od svoje sirotinje prave skole i fabrike. Mi placamo poreze kao i vi, a ako ste vi tako za primjer, ostavite alkohol, cigare i prostituciju, pa cete moci napraviti sebi i skole i fabrike i sve sto vam treba. Ali ne vi bi guzovace. Sta ces, valjda ste tako navikli iz doba komunizma. Ako vec hocete da znate, dzamije su nama skole, i nismo ih pravili za vas vec za nase potrebe.
Bravo za provalnika, kud mu nije zapalio , cuj \"residenciju\", sta ce majmunu rezidencija?? Nabijem ga na spolovilo, koliko je samo unazadio Bosnu, stid me je samo. Nego jos jednom, divna vijest, svako dobro Robinu Hood-u.
PA STANITE COVJEKA SU IZMLATILI PO GLAVI VIDITE DA JE PREVIJEN I ZAMOTAN
Nek je samo hadzija prezivio i nek je Sarajevo \"nase\"