Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su upasti u zgradu vlade pa hapsiti redom, malo ko bi ostao. http://tinyurl.com/62jccb3
mism snimak je onoooo ocaravajuci ha ha ha
Gadovi jedni ,zar je to zločin ako neko ne plati porez,ako uspije zaraditi novac na svom kompjuterskom znanju.Šuge jedne kako to možete nazivati zločinačkom organizacijom.To je prekršaj i istima treba odrediti koliko su dužni da plate u odeđenom roku,a ne onako spektakularno demondtrirati silu nad jadnim mladiićima što nisu onako zavrnute ruke na leđima hapsili najvećeg lopova u RS Jovu Vidovića,ne smiju mu pera odbiti radi badže načelnika Daviovića.Pokušali su o Jovici pisati ali je Davidović rekao Dodi.pusti mi badžu na miru.Hajte lopovi udarite na Vidovića,prc Milojka.Kad se završi kubikus naće se 500.000 -600.000 hiljada duga državi i to će biti plaćeno budžetu a Vidovićevih 500 miliona ,ne diraj,Mrš lopovi.
sta je ba ovo???smjesno...a gdje su euriciiii....gdje Dario ili kamara inzinjera sto su radili na projektu EGI???
Ha ha ha eno ode komso Jovo pred sud, valja sada stati na red ispred Jovine kuce, da mu zena ni sekundu ne bude usamljena :)
La noire :D
ne mogu da ne komentarisem, ove pare nisu nikome ukradene, to sto je neko unovcavao necije programesko znanje... zar je to zlocin??? pa koliko firmi u bih ima neprijavljenjih radnika, nelegalnih plata, utaje poreza i slicno!!! more, ali njih niko ne hapsi... jednostavno likovi nisu davali kome je trebalo da ih ne diraju i zato su uhapseni...
ma više lopova u policiji nego na slobodi
ZIVIO JEDAN JEDINI I POSLJEDNJI DON CJELOG BOSANSKOHERCEGOVACKOG PODZEMLJA GOSPODIN ZIJAD ZIKE TURKOVIC INACE PO ZANIMANJU TAPETAR A PO STRUCI JE VISOKOPOZICIONIRANI DILER DROGE I NARUCIOC MONSTRUZNI UBISTAVA ZIVIO ZIKA IZDRZI CARSIJA JE UZ TEBEEEEEE!
Kako je lijep ovaj Ivo Andrić, samo rijetko ga viđam nešto.
GLEDAJ PARA K\'O DRVA, DAJTE TO NAPACENOM NARODU, NEMOJTE OPET SEBI ZAVRTAT LOPOVI JEDNI!
SNIMAK HAPŠENJA??? vi na sarajevo-x ste stvarno nenadje.bivi :)))
Ovi u RS-u barem nesto rade....
a gdje je ovdje hapsenje na snimku?!
http://www.youtube.com/watch?v=yfWmOOLaU14