Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta se desilo, ali posto svaki dan vidjam kako raja pretrcaje ulice na mnogim mjestima, nije ni cudo sta se desava, ali pogotovo osoba je 39 godiste??? Sa svojih 74 godine, tesko da na pjesackom prelazu moze preci sigurno..
PretrčaVA.
Pokoj mu dusi ne znam sta se ovdje desilo...Al znam da ima svakakvih kamikaza u vidu pjesaka...Juce ispred mene izleti zena sa djecijin kolicima 100 metara od pjesackog prijelaza i semafora i to gdje se saobracaj odvija u tri trake.Ja ne znam kakve su to majke...Noge mi se odsjekle sreca pa sam isao 40 km/h...
Jučer vidjeh drota kako hladno prelazi na crveno. Umjesto da on nas spriječi on bekan mirno ispred auta. Pa hajd stisni i zgazi ga. ;) Tužno,tužno.
glupaca
Danas je bas los dan. Ljudi opreznije vozite a pjesaci cekajte semafor i propisno prelazite ulicu tih par minuta koje pozurite nekad zivot znace. :(
Kažem ti ja neće na dobro ;(
Suti ne prizivaj vise, dosta je bilo. :(
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nek mu je lahka šoferšajba..
Malo dostajenstvenosti, pokojni siroti covijek.
Nek mu je lahka šoferšajba..
Ne zna voziti pazljivo, ili pjesak nije znao pjesaciti.