Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle li si ti došao stoko, ne sumnjam ni trena da je tvoj deda došao iz neke šume pored Vareša pa se stidiš svojih korijena i kurčiš se nekim lokal patriotizmom ! Mora da si ti rodjen na Šanzelizeu stoko seljačka
Sandjaklije nam preotese najbolje poslove i sve nam pokupovase po Sarajevu,vise ih mrzim nego cet nika.
@STOKA bravo majstore,oni su kad su izbjegli ovdje odmah uzeli klin zakucali ga u beton i zavazali se lancem za njega i tako osigurali da se nevrate nikad tamo odakle su dosli,al da stvarnost bude gora nikad nisu poprimili kulturu ovog stanovnistava nego su poseljacili sve oko sebe.
mnogo vremena da se podigne optužnica
da su protiv četnika ovi podrinjci bili ovako \"borbeni\" kao što su u sarajevu ...
kako je ta zena plitka .sta ce sad.gdje joj je mjesto.ona nije razmisljala o posljedicama.a o humanosti i ljudstvu da ne pricam.zadnj kaum.kakav vakat.
Istočnobosanska.Sve ove \"šveđane\" sa istoka naše lijepe domovine,potrpat u kamione i autobuse i pravac NAZAD:pale,hreša,prača,rogatica,vlasenica,kalinovik,foča,goražde,višegrad,čajniče,ustikolina,bratunac,srebrenica,zvornik,bijeljina,bagro SELJAČKA