Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba njih osuditi na najvecu mogucu kaznu a njima slicne protjerati iz Bosne.
a kad cete suditi ovima koji su ih doveli? Recimo sericima, izetbegovicima, slinajdjicima, pihicima?
500 godina zuluma nad rajom ušlo je u gene. Vidi se po Bugojancima, vidjelo se u ratu, a vidi se i po reketaško-SDA-ovskoj platformi čiji su autori izveli državni udar.
Ugledali se na Zlajoglua i Sulju Klempu, samo što ovi idu lokalno, a Zlajoglu i Klempo državnim terorizmom, globalno.
@Culture SA Kakva bolan bosnjacka kultura. Terorizam treba nazvati pravim imenom, a cinjenica je da su oni ucinili djelo terorizma, kojeg nikad nije bilo u BiH. I nisu \"olahko\" optuzeni za terorizam, jedan od njih je uhvacen na licu mjesta i vidjen kako postavlja eksplozivnu napravu. Treba djubrad javno objesiti u sred Bugojna. Sto nisu ratovali kad je trebalo, a nii jedan od njih nije.
Ovo je samo proba ako se BiH ne ogradi od radikalnog islama od vehabija, cetnistva i ustastva pojas gaze ce za BiH biti diznilend. Dokazati da su krivi i drakonski kazniti a samim svojim ponasanjem u sudnici kazuju sta misle o BiH. Zamjerka sudu BiH na izboru tuzioca i sudije niko iz reda Bosnjaka i sta ima saslusavat zenu policajca nigdje veze osim ako nije prestavnik ostecene strane.
Ovo je dio bosnjacke kulture i tu se policija i sud ne bi smjeli mijesati. Ako je i bilo problema njih treba rijesiti u okviru bosnjackog pitanja a ne lahko ljude optuziti za terorizam.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Koja sprdnja od suda cuj saslusace suprugu poginulog policajca????? sta ona ima sa predmetom terorizam ... Ma najbolje je da pustite gospodu teroriste na slododu i da im platite odstetu za dusevnu i tjelesnu bol...
Nastavak suđenja u predmetu \"Čaušević i ostali\" zakazan je za 4. april u 13.30 časova saslušanjem svjedoka Tužilaštva, supruge poginulog policajca Tarika Ljubuškića.. JAKE SUPRUGE,NIJE PROSLO NI 40 DANA OD SMRTI ONA SE UDALA ZA DRUGOG PANDURA...BRUKA I SRAMOTA
Pustimo vremenu i kraju sudjenu da se otkrije dali su zaista krivi ili je ovo jos jedan slucaj Gornja Maoca, a pred kamerama svaki dan vam ljudi govore ko je protiv ustava i cijelokupne jedinstvene BiH. Ovo je skolski primjer manipulacije informacijama raznih organizacija(CIA,Mosad itd) koji su ostvarili svoj cilj, bez obzira dali ce se naci pravi krivci ili ne. Napomena. Ja sam za to da ih kazne dozivotno ukoliko se bez i trunke sumlje dokaze da su zaista krivi za ovaj stravican dogadjaj koji je u dusu potresao svakog gradjanina Bugojna!
E kada bih morao biti musliman kakvog oni zele ispisao bih se odmah.
TREBA IDIOTIMA PRESUDITI DOZIVOTNE !!!!!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org