Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo Rastoder ponovo u akciji?
njemu su dobro došle poplave da javnost postavi lupu na druge teme,isto što su onim debilima koji su ubili risa dobro došli protesti u februaru ..
njemu su dobro došle poplave da javnost postavi lupu na druge teme,isto što su onim debilima koji su ubili risa dobro došli protesti u februaru ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
UŽAS I TUGA! DOKLE ĆE NESAVJESNI VOZAČI DIVLJATI PO ULICAMA DOK NEDUŽNI LJUDI STRADAJU! KRAJNJE JE VRIJEME DA SE OVAKVI VOZAČI SANKCIONIŠU ODUZIMANJEM VOZAČKE DOZVOLE I PRITVOROM!
Ovome jednom mora doci kraj!!! Dokle ćemo ovo trpiti!!! Dkle građani Sarajeva!!! Dokle ćemo se bojati izaći na ulicu!!! Tuga i jad!
POKRENIMO SE KONAČNO IZ LJUŠTURA KOJE NAS SPUTAVAJU VEĆ 20 GODINA! ODBACIMO PREDRASUDE, ODBACIMO RAZLIKE, BORIMO SE ZA ŽIVOT, JER TO JE ONO NAJVRIJEDNIJE ŠTO IMAMO!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovaj golf na slikki izgleda močno
Bio sam na licu mjesta kada su je vezali za nosila hitne pomoći. Udario ju je jedan golf, a nakon toga se našla pod točkovima auta WV UP! Srećom, moglča je podići ruku. Priskočili su joj terapeuti iz Maab spa i upotrebili pumpu za vještačko disanje. Inače je ta raskrsnica mučna, iz nje se izlazi iz Avde Smajlovića na Put Mladih Muslimana. Nema semafora, a i sa lijeve i sa desne strane je nepregledna krivina. U doba špice znalo mi se desiti da potrošim i deset minuta samo da se uključim u saobraćaj ako moram skretati lijevo.
Auto je tvrđe od pješaka, zato pješak mora biti jako pažljiv, jer će mu to možda biti zadnje pretrčavanje. Ko vozi, često može vidjeti prelaske preko tračnica, pretrčavanje ceste sa dvije i tri trake, prelaske kroz crveno (i ja isto) i ostala sranja. Svima se negdje žuri a niko posla nema....najsiromašniji po svim pokazateljima, a žurimo...
Hoće li iko živ ostati u Sarajevu ?!
iz vijesti je nejasno jel pjesak natrcao na vozilo kao onaj sto je glavom natrcao na tramvaj ili je vozac "najnormalnije" isao 150 i naletio na pjesaka koji se drznuo da predje na obiljezenom pjesackom prelazu... tako da ne mogu osuditi ni jedno ni drugo osim sto pjesaku mogu zazeliti sto brzi oporavak...
:) Ulica ,,MLADIH MUSLIMANA" :) A ja kada vas zovem muslimani vi se ljutite,bas ste ono sise ...
Kad muslimana nazoves muslimanom on se ljuti? Da nisi malo "otisao"?
Ja mislim da neko sa 21 godinu nije žena, nego djevojka? Koji ste vi likovi...
MOŽE LI RODITI ? MOŽE. ŽENA JE.
AKo je udata=?
Po meni, ako vozac ima crveno, a povrijedio je (ili ubio) pjesaka koji prelazi zebru na zeleno, vozac je 100% kriv, i kazna bi morala biti drakonska. Ako pjesak ima crveno, a vozac zeleno, i vozac povrijedi pjesaka, pjesak je 100% kriv. Tada vozacu treba dati sasvim blagu kaznu.
Vozača osloboditi. Vidi, jako je važno da svi učestvujemo u saobraćajnoj kulturi, jer ako neko prolazi kroz CRVENO automatski je krivac. Ali, s druge strane g2 i saobraćaj nisu baš za čista posla....
Danas poslijepodne u ul. Alipašina, pijaca pod mostom, nekakv manijak je projurio 100+ km/h. Kamere, radari, ležeći policajci, stroge kazne... sve dok se ne sprovede sveobuhvatna aktivnost imaćemo svaki dan UBOJSTVA pješaka.
zasto svi krivite odma vozaca,ako znamo svi kako pjesaci iskacu kao indijanci......
KOD NAS PJESACI NISU NORMALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne kazem da je cura kriva ili vozac ali vrijeme je da se prestanu kaznjavati samo vozaci u ovakvim slucajevima!
Hocemo li se ikada nauciti kulturi u saobracaju? I zasto vlast neuvede xrakonske kazne za premrsioce, i pjesake i vozace?
jel 2?
Piano moroni!
90 % nesreca i povreda u koje su ukljuceni pjesaci je zbog krivice pjesaka, niko ne gleda gdje prelazi ulicu i kako prelazi ulicu, niko ne ide do pjesackog prelaza vec prelazi gdje mu je najblize, niko ne gleda je li crveno ili zeleno, vec se vodi onim da je pjesak svetinja u saobracaju. Da je ne znam ti kakva svetinja, on kad izleti pred auto to nema puno pameti, bice udaren 99%... Znam iz iskustva jer sam udario zenu i od tad stalno gledam na pjesake vise nego prije, i svi se ponasaju nenormalno, ali bas nenormalno, da covjek strepi dok vozi kako to prelazi i hoda po ulici, ko da je to setaliste...