Nisu samo ceste u BiH krivudave
0
Pijani vozač kamiona 'plesao' na putu Tuzla-Sarajevo
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kaznu ce dobiti snimatelj jer je koristio mobitel u toku voznje...hehehheeh
Da nam plati pečenje i piće.
eeee,klocu jedan,šo nisi zvao muriju da ga zaustave?!!!mogo\' je njekog ubiti,da bog da je i sam pogino i provaliju se survo!!!
METAK U ČELO!
tablice kamiona ne golfa
vala kako ste ga opisali u tekstu ocekivao sam mnogo strasnije na snimku. ne bih se po ovome bas kleo da je nuzno pjanska u pitanju. za ovo moze biti hiljadu razloga. steta necemo ih saznati nikad
Pa gdje ces vidjeti broj kad je snimao digitronom
Mozda samo prepada ove iz suprotnog smjera. Buahaha. A mozda je povezao neku studenticu sa odjeljenja pravnog fakulteta u Tuzli.
ovdje je jedino kamerman kriv sto vozi i snima mobitelom i onaj sa golfom sto prestize a nije dao žmigavac :))))))
ma ko sisa kamion i vozaca,gledaj komentara odavno se nisam bolje issmijao ;)))))))))
dobar nije los,cim moze preticat,polozio je.......
nije lola osusena grana ima lola i svojih jarana
E \"kamerman\" svaka cast...jesi tutkum prihvatio se telefona snima kao nesto,a sta si snimio nista...bez registracijskih oznaka mozes ga samo ti obalit vise neg\' on... Prihvatio se telefona jos mu ni rezolucija ne valja! XD Boli sofera neka stvar kad ova hablecina iza njega niije bio pametniji pa zapisao registracije ako vec ne moze zapamtit. E svasta..no comment! Drz\' se ti kamerman telefona i snimaj prirodu..kani se posla koji ne znas radit! LOL.. P.S. Jos ce reci da je zaboravio kako izgleda kamion,a na marku kamiona nije ni obracao paznju... Peace LOL
predlozio bih streljanje.
Možda mu se prisralo.
ma na vješala
SO MANY TIIIIIIMEEEEES!!