Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod svakog drugog građanina je uzrećica \"Alaha mi\" a non stop svi pijani a osim što su pijani vidite šta rade ugroze drugog pa zbriše baš sve po drevnim muslimnskim pravilima ma treba doživotno oduzimati vozačke majmunima poput ovoga
eto vidis,... a da su imali kamile nebi nista bilo. zato braco moslemani, ugledajmo se na nasu bracu arape. mogao bi silajdjic iskoristiti svoj uticaj u arapskom svijetu i uvesti nam po sklizanoj cijeni nekolko hiljada kamila i jednogrbih i dvogrbih deva. alah mu dao djenet,... al sto prije. :) tali necemo da ti mami pravimo konkurenciju, postujemo starije.
inicijali G.F. ....................... Gian Franco
Vidim ja da se gega kad je izasao iz vozila...Mogao je ubiti nekoga...
imal ovih traka stop policija, treba mi da za parkiranje?
Pusite kitu talibanima, cijena dzaba
rotaciono plavo policisjko svjetlo cijena 100 maraka
dajte imena!!!hebo inicijale...
To je neki ceto...talibani ne piju!
pa sta ako je cojek bio pod utjecajem alkohola,... proso je bajram