Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su SANDZE LIJEPI. Prije smo samo vidjali ruzne siptarske glave na TV i u novinama, sada makar vidimo sredjene i njegovane ljude kao Bahriju!!!
Nema se sta cekati vise,treba se obacunati sa bandom.Dosta ba vise terora po gradu,policija ili nece ili nemoze a prije da nece da uradi ista.Znaci mi trebamo da se prifatimo zolja,bombi,pistolja i od jedne do druge kafane.Sve otjerat iz grada,svu tu siptarsko-sandzacku krmad.Njih je 50-100 a nas je 500.000,nemogu nas sve pobit.Meni ako neki stane na put zolja mu je istu noc i u kafani i u stanu ili kuci,pa neka razmisli.Stoka su ba oni i neznaju drugi jezik,sem jezik sile.Pa vidite samo ovih neartikulisano-andertalnih faca.Koda ih je Hickok pravio za filmove strave i uzasa,matere mi isto mutanti iz video igrica.fuj fuj fuj
SVE U OVO OBIČNE PIČKURINE ZA MENE
POGLEDAJ IM FACA.......CCCCCCC....ONI TEK TREBA DA EVOLUIRAJU U LJUDSKO BICE....
svi su komentari potroseni, stari i izlizani dzabana je sve te price sto su ispricane i nevrijedi nista? drzava je spremna za kazan? znaci sve zatvoris, da nemoze muha ni uci ni izaci, uzme se jedna metla ali celicna, pa redom od parlamentarnog smeca do zadnjeg olosa. hvala bogu vojske nema da moze iko da intervenise, pa onako ko braca srbi, djuture se krene skines vlast. druge nam nema, mladih ljudi skolovanih imamo na bacanje, koji mogu zamjeniti vec istrosene sa podvoljkom ispod brade drtine matore koji gldaju samo svoj interes. ali valja i tvorza jedan golemi napravit da sa ta braca mogu komotno smjestiti. treba ju nam promjene ali velike. sve dok ove koji su sa grana sisli u grad da nam prodaju marjanova damu istjeramo iz drzavnih jasli, ova ce nam drzava nam draga nasa polomiti kosti. zato raja moja cuvaj mo se ( ko sto bi nas profa rekao, za koji moj da se cuvam) ...
Mislim da je jedini problem nastao kada su se ovi Šipci izvukli iz pekara ... I poceli da gradom hodaju :) ko normalni ljudi.
suti i drkaj mahaluso!!
Ma sta vi znate debili. Nemoj da vam svima zene izbusim.
samo malo da vas korigiramo gospodo Kralj se ne vraca 10.Dec vec 10. Jan. posto se vec nalazi u dubaju na odmoru
A ZAŠTO NE IZDAJU POTJERNICU PREKO INTERPOLA ZA NJIM AKO JE U BJEKSTVU
Jesu slatki ovi bosnjaci, auuuuu! Ne dao bog ni jednog sresti u mraku.
Čuj javio se policiji.... ccc... Ovo samo kod nas ima....
To je nama nas dragi Alija ostavio ! Terorisao nas je Alija, sad nas terorisu njegovi ucenici...
jest, on drzi aqua
HAHAHAHHAHAHHA!!! cuj \"Javio sam se policiji i u BiH ću se vratiti 10. decembra\" :))))) pa ko da se javio u skolu da se nece moci pojaviti na kontrolnom iz matematike... Ovo ima samo kod nas... BTW - jel on drzi Aqua hotel i diskoteku?