"Ni s kim nije bio u svađi"
0
Penzioner u Višegradu ubijen vatrenim oružjem
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momir Savic?Kakve taj veze ima sa tim?
zasto sarajevo x ostavlja ovakve provokantne i ponizavajuce komentare ko ovaj sa cetiri c? to je nazi c-etnicki simbol;a i akademik?ovaj akademik treba hitno u zatvor, pa skandalozno je da sarajevo x ne brise automatski ovakve uvrijedljive komentare? jadno sarajevo x, zar ste sad stvarno c-etnicki portal i promovirate srpske ratne zlocince i zlocine ko sto ovaj s krstom to radi? ko je vlasnik ovog portala?
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
KONACNO JEDNA LIJEPA VIJEST.
da se nije torbica sa kim \"zamjerio\" od 92-95,kako mi se cini taj visegradski kraj je mnogo zla dozivio od srpskog smeca,dolazi djavo po svoje,neko ga je snimao snimao prisao i mozda vratio dug,kamo srece da nas je vise takvih,makar jean za jedan!
Ima i kod nas bre u rs- tople brace koliko oces.
\"Yebavao me\" jel to frojdovska omaska il se stvarno desilo?
Hahahahhaah jel\' i ovo srbsko prezime????? Hahahhahahaha cuj Torbica hahahahahahahah
Na kojem je on frontu bio 92-e kad je imo 40 godina. Eh da je znao tada kako će jadno krepati jednoga dana. Sve u svemu jedan manje, idemo dalje.
To garokno neko koga je znao usao lakapo u kucu domacin ga pustio a on ga u vugla rokno garant narkoman nekakav ili je kakav iz cetnickog odreda hoce oni CRNA RUKA
Momir Savić ga je ubio...sad mu stavite soli na rep...Ili je neko mislio,da je Momir Savić...ili je sam bio gori od Momira Savića...a ta priča...da je bio dobar čovjek...to je ko ona priča,da su svi bili kuhari u ratu...niko ga nije bez razloga...