"Ni s kim nije bio u svađi"
0

Penzioner u Višegradu ubijen vatrenim oružjem

SRNA
Višegrad
Višegrad
Penzioner Dragan Torbica (60), koji je jutros nađen mrtav na seoskom putu kod Višegrada, ubijen iz vatrenog oružja, potvrdio je okružni javni tužilac u Istočnom Sarajevu Dragan Ninković. "Obdukciju je izvršio specijalista sudske medicine iz sarajevskog instituta Hamza Žujo koji je utvrdio da je smrt nastala usled hica ispaljenog iz vatrenog oružja u potiljačni dio glave" precizirao je Ninković. Ninković je istakao da se nastavlja intenzivna istraga o ovom slučaju.

Beživotno tijelo Dragana Torbice pronađeno je jutros oko devet sati pored puta za Unište, samo nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živio.

Draganov najbiliži komšija Milutin Ninković je rekao da je Dragana posljednji put vidio sinoć oko 19.00  sati kada su razgovarali.  

"Torbica je penziju zaradio u Fabrici UTL koja se nalazi u Okrugloj kod Višegrada. Živio je sam, nije ni sa kim bio u svađi. Bio   je dobar čovjek", kaže Ninković.

On  ističe  da su se komšije začudile kad su jutros vidjele  da gori sijalica   isped   Draganove kuće i da su vrata otključana. 	

"To je bilo čudno, jer smo Daragana poznavali kao pedantnog čovjeka. Ovo nije slutilo na dobro", ispričao je Ninković.