Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da se i pjesaci pocnu drasticno kaznjavati, a ne samo vozaci!
Ja sam pjesak i stvarno pazim... Ali vozaci me stalno probaju ubiti xD niko me ne voli
Bigbozi : naravno i ja njega volim :))
Problem je sto je kod nas puno ufurane djubradi, od pjesaka do vozaca, jer taj isti pjesak koji prelazi na crveno jer misli "Ko mi sta moze!" ce isto tako sutra da sjedne za volan i isto tako proci na crveno uz parolu "ko mi sta moze!" i otjerace i sebe i druge u pm. Parola "Ko mi sta moze!" je najveci problem u naravi naseg naroda.
Prvo Pravosudje reformisati, a ne se rasipati lovom na kamerama i novozaposlenoj rodbini i stranackim supkoliscima ni za sta.
Odavno nas snimate ali kakve fajde kad babini sinovi i vama poznati gaze ljude djecu zene. Sprovodite zakon za sve jednako pa bit ce rezultata.Ovako babin sin je babin sin babo ce to da zavrsi kod nacelnika i kod Pecanca!!!!
Takvi SMO, odmah traži vadionu... Jeli ova izjava onako na brzinu iz rukava ili je plod dobre i sveobuhvatne analize? Dobro ministre, majku mu, ko treba da "razbija" nasilne vozače na ulicama? Kakve veze imaju semafori sa objesnim trkačima? Kakav video-nadzor, kakvi bakrači? Jeli postojao video-nadzor prije 30 godina? Kome je padalo na pamet da vozi "slalom" i da se utrkuje gradskim ulicama? Mogao je probati, ali bi bio začas eliminisan.... Ostavite se iluzija o čarobnoj moći tehničkih pomagala. Par "žestokih policajaca" u civilu u kakvom osrednjem "golfiću", u ulozi "gradskog PRESRETAČA, će dati nevjerovatne rezultate za nedjelju dana.... Strah grožđe čuva, g. ministre! I ne treba policajce "goniti" da ispune dnevnu normu prekršajnim nalozima, tipa parkiranje, svjetlo, pojas, nego da se razračunaju sa ubicama na cesti....
"Pećanac: Uvest ćemo videonadzor na frekventnim saobraćajnicama u Sarajevu" KAD'?
kad na vrbi zasvrbi :)
Sve sto si Nermine rekao stoji da je OK i jos samo da pojedini gradani postuju svjetlosnu signalizaciju bilo bi OK a sve one koji lete kroz grad vozilom razapeo bi na sred Marin Dvora a vozilo pretvorio u sekundarnu sirovinu
samo kazne ZESTOKE pucat svima, i vozacima i pjesacima koji sernjaju na ulici.
zapadni sistem unisti ga kaznama...
kakav video nadzor! budalestine. unajmite pandure na motorima da kontrolisu oba smjera glavne magistrale kroz sarajevo svakih 5 minute gore-dole.
Daj kakve kamerice, kakvi bakraci ! Nema opste kulture a o saobracajnoj da i ne pisem .
Ubodite nečim u guzicu one debele učmale drotine koje po čitav dan sjede po kojekakvim kafanama, buregdžinicama iliti kladionicama, one sto se kriju u hladu krošnji drveća i fataju najzloglasnije kriminalce, one sto ne upale žmigavac - i eto vam video nadzora i love pride...
Samo radar i po džepu,jarane i ima sve da štima.Iz ličnog iskustva.......
Kako štima kada je lik što je vozio BMW imao izrečenu mjeru zabrane upravljanja vozilom radi prekršaja? Ono se trka po gradu? Tu štimaju samo rapidnije kazne, od oduzimanja vozila, do zatvora..
Naravno,treća sankcija je ćorka...
Bez oduzimanja auta nema hajra. Moj komsija ima 65 neplacenih kazni i nista, jos mi veli ko ih j...
Gdje se gradani mogu obratiti sa videoklipom divljanja. na internetu ??
Blic kamere pa svakog pjesaka koji ide na crveno lijepo slikati i kazna od 500KM a vozacima koje slika kamera 1000KM mozda bi se onda nesto i postiglo.....