Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pad ovog krova ne moze biti posljedica rata nego samo ne rada Vlade Kantona Sarajevo...
@idemodalje32, ne rade zato što čekaju dobru lokaciju! Njima se isplati čekati da se zgrada sruši. Niknut će tu novi hoteli, hosteli, restorani...neko već trlja ruke zbog urušavanja :)))
mislim da se ovo ne moze bez referenduma rijesiti
bolest.
U CENTRU Sramota Vlasti ko god da je na vlasti i prdi u fotelji, a udaraju se u prsa ko orangutani da rade.
Umjesto da država uloži 4-5 miliona i sredi fasade po centru, mi samo iščekujemo da nekog hripa ubije. Propašće nam ovo malo ljepote i kulturno-historijskog naslijeđa. SDA - Narod zna.
Umjesto da država uloži 4-5 miliona i sredi fasade po centru, mi samo iščekujemo da nekog hripa ubije. Propašće nam ovo malo ljepote i kulturno-historijskog naslijeđa. SDA - Narod zna.
Nema veze, kupiće turčinili arap i novi hotel za par mjeseci
vlasnik ove zgrade je bila (koliko ja znam) zena koja psihicki nije dobro, ona je skupljacica, tri sprata su deponija smeca bila, kojeg je ona znala svaki dan dovlaciti, ali iskreno ne znam jeli danas ziva i da li jos uvijek to radi ...
Prezivis rat i onda ti fasada presudi
@Laž95 Ovo ime bi ti pristajalo hordo vlaška lažljiva jer srbima je laž prirodna.
Sta se cekalo
Ovaj krov su granatirale Srpske horde sa artiljerijom JNA i danas se vide posljedice Srpskog varvarizma 20 st.
vjerovatno teroristi iz tzv. abih otjerali prave vlasnike, glupane