Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je cudno srbadija se uzda samo u oruzje i rakiju
hehehehehe...nista drugacije kao u samoubilackom Pakistanu..hehehehehe
@realista hvala na opisu rodnog kraja i mjesta zivotarenja...sigurno ti nekada, u tamnim nocima, bude tesko slusati zavijanje vukova i u daljini gledati svjetla sarajeva...
Bomba-ma kakva bomba to je bila kasikara za ciscenje zlatnih kasika od naslage prasine.Bosnjacima trebaju kasikare da im skinu tu prasinu. -Joj,opalis kasikaru,a ono zazvone kasike po gradu ko ezan.
Bolan Srbine sto je sakri,sto je ne fraknu sa mosta na Bistriku ,tamo gdje je i namijenjena.A,razumijem te sada ,bila je teska-jel de.Imate onu spravu iz rata sto lansira teske bombetine sa pokretnog trejlera. HA...HA...HA..,eh sto Srbi sa Pala imaju dobar strateski polozaj- volja ti sa Trebevica,volja ti sa Crepoljskog,volja ti sa Zlatista.
Četrdesettrogodišnjak u diskoteci...
Sta ce Paljanin drugo imat nego oruzje kod sebe. Nece knjigu imat, garant...
srpska krstaška marva puna oružja..objestiti teroristu odmah !