Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dakle, pomirili smo se s cinjenicom da su saobracajne nesrece sasvim normalna i uobicajena stvar, a nije. jedino rjesenje su drasticne kazne za sve one koji naprave prekrsaje u saobracaju. kad papcinu koja vozi fapcinu (i ostale golfove) udaris po dzepu, sljedeci put ce razmisliti kako ce voziti. pa majku mu, zar je toliko tesko realizirati ovako jednu jednostavnu stvar?! i dokle cemo dozovoljavati da nam gradjani svakodnevno ginu na cestama?!!
seljakluk samo takav... rodila ih majka...
Kako pojedinci voze, čudi me da je iko živ na našim cestama.
U ovakvim situacijama je vozač uvijek kriv. Taman da je poštovao sve moguće odredbe i pravila saobraćaja, uvijek je protiv njega ona "..prilagoditi brzinu stanju na putu"...godinu dana uslovno 99%..brz oporavak curici
ja bih to ovako rijesio : 1.ukinut pale 2.ukinut RS 3.ukinut FBiH 4.ukinut drzavu
i šta onda? protjerati sviju iz bosne, ograditi je i proglasiti nacionalnim parkom.
sa stokom i treba tako
ne moze biti iz pravca sarajeva retosi, pravac je sarajevo-pale i nije orijentisan, vec iz smjera sarajeva
genocidna posla
dobro je, fala na pitanju, kad god se osjecam lose samo se podsjetim da nisam smrdalj i odma mi bude bolje
oooo haahahaha ja jesi ti falican