Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a stvarno ovaj tzv. \"portal\" nema osjećaja, a do o novinarskoj etici ne govorimo,pa koo još normalan bi dao da se ovo komentira....
A da ne pominjem da za članke koje treba komentarisati uopšte ne dajete tu opciju ....i vi počeli kao i Vlada , čujete i pričate samo što vama odgovara !!!
A zašto portal Klix.ba uopšte dozvoljava da se i ispod ovako tragičnih događaja stavljaju komentari? Uvijek se nađu\"BOLESNICI\" koje tuđa nevolja razveseli.
Skok s prvog sprata hahah
ga vruće je