Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija do kosova!
BALIYSKA POSLA, YEBO IM PAS MATER IZMETSLAMSKU POTURICKU RETARDIRANU TERORISTICKU
Tuga do neba :( Valjda je objesio dijete ;(((((, pa onda sebe ubio...
stvarno ne kontam kako dopuštate komentarisanje ovakvih članaka. pa valjda je važnije da ovdje stavite zabranu i ne dozvolite raznim balavim nacio-šovinističkim umobolnicima da istresaju svoju mržnju i bolesne strasti i naslađuju se i iživljavaju nad jednom ovakvom strašnom tragedijom nego da zabranite komentare na nekakvu fuficu koja se skinula. u svakom slučaju su ti komentari, ma koliko bili seksitički ili perverzni normalniji i razumljiviji od ovih idiotskih šovinističkih. uostalom, ta fufica se zbog toga i skinula, niko joj nije kriv !
samo da ti se nayebem mrtve majke u usran pakshu na bajram kada joj je pakshu najmasniji....da joj kyrac lakse udje.
kakam ti se u oko derpe
nema ni 14 godina , a vec ubica i samo ubica. Da bog sacuva.
za boga miloga,kakav je to toliki cemer natjerao 28-godisnjaka da digne ruku na sebe i na svoje dijete?pa radi li ta drzava ista?
vise informacija: http://www.kalesija.co.ba/otvori.php?link=vijesti&file=news_archive&func=read_article&id=9498&vijest=Stravican-zlocin-na-Brdima-kod-Kalesije
Seremm ti se na crkveno zvono
@nist novo: e u pravu si vlašino, ništa novo na mošnjama, tam i dalje tvoja mamica uživa...zauzela poziciju poa miješa li miješa mamu joj kao da za loto brojeve izvlači!
rahmet dusama kurcina ovim poturicama srpskim
stize josipovic.
u mosnjakistanu sve po starom. hahhaaahhhhaaaaaaaaaaaaaaa
zasto dijete, 4 godine, kome je ono sta duzno??? bilo koji da je razlog, nemogu vjerovati da neko moze tako sta uraditi