Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I manite se te šuplje Mirzino ime će bit upamćeno na Jugu.Je.bo vas Jug i ta prdimahovina, momka više nema a vi ste samo skupina debila koja djecu uči kako sebi upropastit život
Digitron u ruke: 2015-2010=5 godina. Zulic pokusao ubistvo 2010 godine, dakle realno je osudjen 2011. Plus 5 godine zatvora …… Halo ba! Koje je pustio ovog bisera iz zatvora prije vremena??
Pa dok suđenje traje, on je u pritvoru i kad dobije kaznu, pika mu se koliko je već ležao. Nije teško pročitati nešto..
Sarajevski problemosi! Tako se u Sarajevu postaje poznat.
JESU LI NAS MAJKE RADJALE DA GINEMO RADI NAVIJANJA.Status koji procitah sinoc od strane momka koji je 2010 zboden u vrat od strane navijaca Zeljeznicara,borili su mu se za zivot bio je u teskom stanju sta da je i on nedo bog podlegao!? Radi navijanja? Hvala bogu nije,ali ovo jucer je dno dna,Sam sam dio te tkzv navijacke scene ali sam na suprtonoj strani mada kada se ovo desi imam misljenje da nisu bitne ni strane ni klub ni tribina mi smo jedan grad,i ovo nam ne treba.Da gubimo mladost da neki T.I uopste bude tu gdje je bio a ko je imalo upucen zna cime se sve bavio i na kakvim drogama,Dva momka u nesto jace od godinu su preselila mucki ubijena od osoba koje su sve samo ne normalne.Sta je sljedece,ko je sljedeci i zbog kojeg glupog razloga je sljedeci... Nikad glupi bosnjo nece izvuci pouku iz neceg ne ne mafija na tribinama revloverasi narkomani,sam sam dio svega toga pisem jer gledam to sve iz dana u dan.Gubi sve smisao!Ako smo dosli do stanja da se svadje nesuglasice rasprave rjesavaju ubistvima mi trebamo dobro da se zapitamo ali dobro.Sve pocne od engleskih filmova (o huliganima)ali tamo nema NOZEVA NI PISTOLJA a mi smo daleko od engleza i ovo nema veze za navijanjem ni ovo sinoc sto se desilo ovo je bio prenos od narkomana koji nema grama mozga kojem je isti droga pojela,a svako to dijete sto se lozi na te filmove o huliganima se moglo naci u istom tom udruzenju i biti zrtva.Jer kako je doticni Z.A na konferenciji za medije porucio da su vrata za sve otvorenai to su doticni portali stavili na naslove.. Ne zaboravimo da je dan prije na tribini na kojoj se nalazi udruzenje pronadjena bomba i u svim medijima to bude,i svi osudjuju svi se ibrete,a nasa policija ne moze zbrojit 2+2.Mafija narkomani revolverasi klosari ce biti na tribinama htjeli mi to ili ne.Ponavljam opet glupi bosnjo i „parola dok mene ne diraju dobro je“ ce zaboravit ovo,doticni T.I ce izaci nakon dva-tri mjeseca,a zbog toga ovo ce se nazalost kad tad ponoviti Pala je mrtva glava niko od nas jos toga nije svijestan ali jesu njegovi bliznji kojima ovim putem zelim da porucim sabur i iskreno saucesce. SARAJEVO JE SVE SAMO NE SIGURAN GRAD!
@šefket.haljimi kako je bilo moguce ovoliki komentar napisati?
I ja sam cijeli život vatreni navijač svog kluba, ali ljudi moji, ugasiti nečiji život zbog komada napuhane kožice koju 22 preplaćena nepismena majmuna natjeravaju po livadi, pa dajte se zbrojite... KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr
Moze li mi neko reci sta mu je s haverom nispom?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/izgradnja-pet-objekata-kompleksa-drzavnog-zatvora-je-u-toku/150330032 gradi mu se novi stan :)
Da Bog da i tvoji zaplakali za tobom, iz istog razloga zbog kojeg Mirzini placu! Umri stoko, ti nisi za zivjeti!!!
Na_sramotu ti, Tahirovicu!!
Vidi se da tip nema ni tri ciste u glavi, on zbog nogometa ide ubiti covjeka, majko mila pa nije ubio pile vec covjeka i to tek tako, dalo mu se.. ali glavno da je on njemu pokazao da s njim nema zahebancije???
Samo tri crte? Hajmo ga poslati na MR glave.
Tri čiste, a ne crte :P
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
DZEVAD BEGIC DZILDA, MNOGI ZALE ZA TIM VREMENIMA...
samo hodajte po gradu sa torbicama a policiji je mjesto na raskrsnicama
Molio bih uposlenike KLIX-a da sklone članak vezan za ovog psihopatu ... Po izrazu lica naslađuje se tuđoj muci. Tahiroviću i njemu sličnima to imponuje, a takve samo treba ignorisati ... Da te vidim u Zenici mangupe ...
Otkud nekom pravo da drugom oduzima život - ništa drugo nego smrt strijeljanjem, mora se više početi sa fizičkom uklanjanjem nemani iz ovog društva.
e, jebi ga, dok je bio u muriji i vidio je zatvora, ovi iz tuzilastva sve pustaju tako da ce i on brzo vani nazalost, zao mi je momka kojeg je ubio, rahmet njegovoj dusi i sabur porodici
Ako ovog puste iz tuzilastva onda smo sto se tice drzave i njenih organa definitivno zavrsili. U sve ovo treba umijesati NS BIH, zakonodavna tijela i sl., da se donesu zakoni, provode rigoroznije mjere i kaznjavanje pojedinaca.
Evo mu jos jarana koji svrsavaju na njegove "utokarske" slike. Sta ocekivati od ovakvih likova, ali ih treba spomenuti i znati sta od njih ocekivati. Vedad Visnjic https://www.facebook.com/photo.php?fbid=384130178429941&set=a.102984789877816.5364.100004988854995&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=384130178429941&set=a.102984789877816.5364.100004988854995&type=1&theater
Sta mu je Filip Visnjic, amidza?
Nije mi jasno zasto policija nista ne poduzima, ovaj otvoreno mase oruzjem. https://www.facebook.com/vedad.visnjic
Ovo sve sto se desava je ogledalo drzave , birate jedne te iste 20 godina i ocekujete da ruze cvatu malo morgen, uzivajte dok vas naka budala ne ubije radi kutije cigara !!!