Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se prica o silovanju maloljetnice svela na nacionalno pitanje??? Ko ispada sad bolesnog uma?
Za vrijeme vladavine kneza Milosa Obrenovica ne samo da su Cigani su proglasavani za Srbe. Npr. Prema drzavnom arhivu Srbije No 1601 od 08.12.1820. godine Ciganin Djordje Matejic promovisan je u Srbina ....onda npr. 1822. godine No 957 Petar Stojanovic i nejgova 3 brata su promovisani u Srbe uz prijetnju svakome ko bi ih nazvao Ciganima ili pozvao na Ciganske proslave... itd itd itd praksa proglasavanja tada gradjana drugog reda u punopravne Srbe se sve vise i vise nastavljala kako bi se ocuvala nacija jer su svi koji su vrijedili presli Turcima a samo skart koji turci nisu htjeli prihvatiti su ostali Srbi. Obzirom na natalitet Romske populacije od tada do danas prostom logikom da se zakljuciti ko je i sta je bolesnik koji koristi nick AKADEMIK ...
http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
OVOM BOLE.SNJACKOM PERI.GUZANSKOM BA.LIYSKOM LO.JAVOM TERO.RISTICKOM POTU.RICKOM Iz.met.SLAMSKOM KR.METU KOJE KORISTI MOJ NADIMAK SE PO.PISAM NA ME.ZARJA NA KO.VACIMA I IS.KENJAM SE NA TA.BUT HALA.hovog EPILEPTICNOG PEDO.FILSKOG TERO.RISTICKOG KRME.CEG KOPI.LETA Maj.mUn.HAMEDA PEJ.GOV.NERA KOJI JE HANDRIO DEVETO.GODISNJU AISU! SJEME TI JE.BEM RETARDIRANO TERO.RISTICKO BA.LIYSKO!
ja sam guzzio male slijepe i gluhonijeme dječake...zato sam ja civilizovaniji..osim toga ja sam bio u hitlerovoj mladeži...i za to vrijeme nas su tamo njemački katolički i protestantski svećenici redovno guzzzili, to je bio dio obuke...
@Ivan Ne volim polemisati sa neobrazovanim ljudima, ali Isus je naš poslanik Isa a.s. Baš kao što su svi ostali i Mojsije i Adam i Josip. Dakle dragi Ivane škola nije skupa. Do sada samo ona nije podbacila! Knjige u ruke neobrazovani stvoru! Prijatno! A možda je i fino biti kao ti ništa ne znati i ne truditi se da znaš!
Mi srbi smo najveća g.o.v.n.a..nama čak i Jevreji zavide na laži koju smo u stanju izreći kao da je istina..
Ja sam tursko govno..ne mogu bez muslimanskih portala d aživim..opičen sam do daske
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\" http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
najsladje je piche kad mu dlaka niche
Mujkanovici, stara srpska familija... mislim, stara...... ali potuurchena
@mujo Da,mujo,ali ovdje se radi o vašem poslaniku,kao našem Isusu.Ne možeš to porediti sa božjim slugama,svećenicima.
Siledžije treba najstrože kazniti, svakako ali to nema veze sa religijom. I kod kršćana je ta naopakost još veća pojava jer vjekovima siluju djecu (i mušku i žensku) ito u crkvama i u ime boga. Pa mi uopće ne osuđujemo čitavu religijsku skupinu nego samo krivce/počinioce.
TREBA KONAČNO DOBRO KAZNITI SVE SILEDŽIJE, RAZBOJNIKE, UBICE I OSTALE KOJI GODINAMA DAVE OVU JADNU SIROTINJU. SAMO SRAZMJERNA KAZNA JE PUNOTVORNA I DJELUJE NA DRUGE .
Samo ću spomenuti 54-godišnjeg Muhameda i 9-godišnju Aišu....