Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 2 dana pravoslavna crkva a sad katolicko groblje . Pa dobro bosnjaci gdje je tu vasa cuvena tolerancija i multikultura koji nudite ?
Ja ovih Bošnja što su multi multi fini neki ljudi.Ovo mogu samo bolesnici uraditi a sa obzirom da su u tom kraju bošnje u većini AFERIM BOLESNICI
treba u zakon staviti vece kazne za skrnavljenje vjerskih objekata pa nece biti napila se omladina pa porusila i porazbijala..kako nije porazbijala i porusila svoje..treba da se osudi bilo ko da je ucinio a ne tako da komentarisete idioti jedni..
Bosna cijela iz tri dijela: - slinavima 24% - Hrvatima 27% - Srbima 49% Mirna Bosna!
Pa kad je umjetna drzava stvorena da bi se svadjali samo - a ne zelimo je ni jedni ni drugi a cini mi se ni treci .
tu je konjino uzeli ste sve vasa multikultura 3 razlicite zastave u jednoj drzavi eto ti multikultura tolerantni smo to taki ko ti ne ponu jest go.vna
Samo razvaljuj stoku!!!!!!!!!!! Majoriziraj!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha
u.stase sami poruse da mi mogli svaliti na imuslimane i blatiti islam... pokvareni latini treba hin sve pocerat iz bosne.
Ovo Hrvati sami sebi ruše.
pobogu zar opet?