Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zbog mnogo traktora na cesti
Za SLO i HR ne znam al za Srbiju i Makedoniju što je autoput to je da bog sačuva sve zakrpa do zakrpe i onda kad udješ na aerodromske autoputeve Grčke,Madjarske ili Nemačke dodje ti da zaplačeš gde živimo...Balkane moj...
Nije volan za srbe..
putevi kurc.u ne valjaju nije nista oznaceno krateri na kolovozu to jedno a drugo na putu ima raznih luđaka svi sad voze jer se vozacka polaze sa 200km mita pogotovo prije kad je mup bio u auto skolama tad je najvise bilo korupcije nije ni sad bolje, i sad svako malo neko i pogine
osmero ti konja j.ebalo mamaru retardiranu nepismenu zatucanu zaostalu
jugoslavija nije bila ni propala a nije bila ni zemlja bez autoputeva kojih je bilo u svakoj republici osim u BiH. prema tome da je ovaj izgovor bio bezveze onda nigdje ne bi bilo autoputa i tada bi mogli reci da se vade na odbranu. kritikovo sam bhalije ali chetalji su jos i gori. oni ni 20 kilometara ne mogu napraviti evo vec 7-8 godina, muzu i kradu.
izmisljotine..... takvih teorija moze i dijete od 12 godina nalupati o svakoj drzavi...... znaci svaka propala drzava nema auto puteva jer su se bojali okupacije ako bi isli po tvojoj logici
i jos jednom.... sve ti zivo i mrrttvvoo yeebbeeeeemmmm u po piichke addmmiinnneeeeeeeeeeeee. specijalno se naayeebbeem familije koji je pravio filter za komentare. gluupson bez konkurencije.
dok je tita bilo putevi su se i gradili. po cemu danas vozate nego po titinim putevima i onih 30-40 kilometara balinjskog rada od vogosce do kaknja? a tito je namjerno nije gradio autoputeve po bosni jer je bosna bila zadnja linija odbrane i plan u slucaju okupacije je bilo povlacenje u bosnu i pocetak geriloskog ratovanja iz bosne. zato nije htio velike autoputeve kojima bi se bez problema mogle kretati velike kolone neprijatelja i tehnike.
maajjkku ti yeebbbeeem i dijete malo addmmiinneeeeeeeeee. sve vas na kuurchinu nabijem u kandahar x comu.
meni se ne svidja tito jer je ostavio Bosnu namjerno u naj goroj situaciji, a trebao je sve ulagati da bude bolja od hrvatske i srbije, jer je centar drzave i mogla je dobrim auto putevima povezati xyu veoma pametno ekonomski i turisticki sa sjevera na jug.
@Insajder jel se ta tvoja pravila broje za susjednu Austriju?
Kakve veze ima Tito sa ovim?! Kad su pravljeni putevi najbolje sto je njim islo je bilo Yugo i Fićo. I nisi moglao divljat kao danas 200 na sat! Tako da ne mjesaj Titu gdje mu nije mjesto balavce balavi, vjerovatno nisi ni bio rodjen dok je Tito bio ziv!
Jbte ranjenih k\'o da su bili na prvoj liniji svaki dan...
rodio Tito i moje puteve retardirane, vazno je bilo napraviti nekolika bunkera umjesto puteve kako treba....... za moje vrijeme crna hronika je bila zabranjena da se slucajno ne primjeti pravo stanje :D