Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam mu ovu snuzdenu seljacku telecu facu i evo ne mogu se prestati smijati pola sata hahahahahahahahahaha
Baš me briga, ali seljak nije sigurno. Svi njegovi unazad četiri do pet koljena su iz Sarajeva.
kakva li si ti poremecena osoba da se smijes necijoj faci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovo je onaj debil što kaže...moja vjera je islam i tako to a gledaj šta radi...treba mu 15 godina robije opalit...lafo on i islam a u islamu među najvećim grijehovima kamatu uzimat...sad plači u tvorza benevreku!
MIRZA HATIC. JEDINI SARAJLIJA KOJI JE IMAO MUDA DA SRUSI PROVOKATIVNE BANDERE NA ZLATISTU
evo prave istine http://www.sarajevo365.com/fup-greskom-uhapsio-mirzu-hatica-umjesto-milorada-dodika/
dusa draga, sto je nasekiran
biceps mu je 54ccm,glavni će biti u zenici,samo što će ga se otac rođeni stidjeti,čovjek harmonikaš cijeli život a sinovi mafijaju
Veliki decko malog mozga jadnog izgleda...
ZBOG NEDOSTATKA DOKAZA OPTUZBA SE ODBIJA STANDARDNO ZA NAS DAJEM MU MJESES NAJVISE DA CE BITI. VIDI KOJE SU PARE U PITANJU OVO JE KLASICNA NAMJESTALJKA.BOG ZNA KOLIKO.MU JE PUTA PROSLO OVO NEKAZNJENO I NEPRIMJECENO PA SAD SKONTAJTE KOLIKO PARA IMA KAD SE TOLIKE CIFRE VRTE KAKO SAM KAZE "NE MORE IH KRAVA POZVAKAT"
Je li i ovo sandzaklija???? NARAVNO DA NIJE!!!
Mirza........... nema te na feschti, na party....Bikers..! https://www.youtube.com/watch?v=rNmXuT47MFw
Eh da je ovo Jažino doba kurca graha bi se on i njemu slični kurčili.Svaki. dan bi ga morali pitati da odu do granapa.,a u 8 u bešiku.
hahaha http://s8.postimg.org/5m2hald6t/dedo.jpg
@tinta Pa druze jel to ako su mu u generacije unazad rodjene na odredjenom mjestu njega automatski cini nekim finim i pismenim likom?! Nije seljak al jest papak u tome je problem, papcina sa dna kace. Najjaci mi je argument kaze pa ja sam **Sarajlija**!!! Pa sta onda? Sta bi tek trebao reci neko ko je rodjen u New Yorku, Londonu ili Parizu?
mirza druze svi ih zoljom :)
on je mangup važi za najjačeg frajera u starom gradu,sad je na onoj listi među top 5
čuo dojavu za meč večeras real iz 2 u 2
ja Krmka majko mila