Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kolac ih treba
Inspirisana filmom \"Zamjena\", koji je snimljen po istinitom događaju, imam prijedlog za njihovu kaznu. pet godina samice, a potom smrt vješanjem. Sama smrt je više kao blagoslov, prebrzo, prelako, bezbolno.
ne rise svega ti..kakva vjera? eto vjernici ne prave grijehove jel, a hodže i popovi zlostavljaju dječicu, ovo je duboko više komplikovana situacija, cijeli sistem je truho...
Znam Amara otkad smo bili djeca , rega lik uvjek odgojen fin zajedno se zajebavali ludorije sa rajom pravili ........ Ovu gamadiju treba na stolicu ODMAH!!!!!!!!!!!!
Dok god omladina cuga ovoga ce biti! Nije alkohol za dzabe zabranjen , cim nema vjere ovakvih ubistava ce biti jos puno ,puno.
Cestu, pardon.
Dozivotna robija sa prisilnim radom !!!!!! Obnovili bi oni meni sve i jednu cetu u Bosni !!!!!
Papak: J.E.B.A.L.E ti Sarajlije mater! BTW, šta škutori rade po Zagrebu??? P.o.s.e.r.em ti se u ta usta blitvarska, ako zbilja jesi škutor, a isto i na Lišticu. A ovu dvojicu d.e.b.i.l.a treba pustiti, njima će svakako CHARLLY presuditi!!!
Dajte ih nama u razmjenu dajemo cetiri krvolocna vlaha... da vam pokazemo kako se vesa po kratkom postupku ))))
Arbeit macht frei... radili bi oni meni 40god u jako teskim uslovima...
Ni ja ne vjerujem da su ga oni ubili. Pa Sarajlije su mirna, dina, poštena i dobro odgojena djeca koja u slobodno vrijeme čitaju knjige, idu u kazalište i tako to. Ovo je mogao uraditi samo neko sa Širokog, kao i sve ove pucnjave iz dana u dan, nema tu šta. Široki, sto posto! Gdje bi pot.uri.ce...
Kada mu je Mistrić kazao kako ne zna ko je on i da treba imati razumijevanja jer žele zatvoriti objekat... a ko ovo tvrdi da se nisu znali ?
Kažu u Srbiji najnoviji trend u kriminalu otkopavanje grobnica i čupanje zlatnih zuba iz lobanja.. Ova banda treba najoštrije da se kazni i tako će sigurno i biti.
Sta ba nisu krivi. Kakvo sudjenje, kakvi bakraci. Metak u celo i zdravo.
jesu li Milan i Mladen, što ubiše oca u Doboju,muslimani