Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baba nezahvalna brate mili.
PA LJUDI IMATE LI IMALO MORALA? STARICA,ONA JE NEČIJA MAJKA,NEČIJA SESTRA,NEČIJA ŽENA,NEČIJA NANA.. KAKO VAS IZ SARAJEVO-X-A NIJE SAMO STID DA STAVITE OVAJ TEKST ZA KOMENTARISANJE?
Kako vas nije stid da dajete ovakve komentare na racun jadne stare zene .Da je Fata Orlovic u pitanju bilo bi sad ovdje najmanje stotinu komentara i osude na racun pocinitelja krvolocnog djela.Sramota i dno dna.Stidite se .Da li bi isto ovako komentarisali da je vasa majka u pitanju.Sram vas bilo.
I baba je fina i u babi ima vitamina.
Objaviti puno ime i prezime žrtve silovanja, pa makar bila i starica, je van pameti!
hahahhaha cuj silovo babu od 70 godina... svasta u bozijoj basti