Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesanto kako se uvijek pljackaju penzije, banke poste idr. pred izbore. zafalilo para za kampanju??
Akademice, ako se zna onda ko je i sta je ih treba sve uhapsiti i posteno kazniti. Nisam za neke ortodoksne kazne, ali mozda bi trebalo malo i njih uvesti. Po jedno 2-3 prsta klepnuti kao znak upozorenja i na prisilnio rad. A ako se ponovi onda jos zesce, pa da vidimo da li ce opet ukrasti. Dok god ne pocnu raditi pravosudje i ne pocne kaznjavanje kriminalaca, nema od drzave nista. Kriminalci se smiju na to sve.
PA TO I BUDALA VIDI DA JE PO SRIJEDI TAL I DOGOVOR ZAŠTITARA, ORGANIZATORA I LOPOVA (ČITAJ: PUKIH IZVRŠITELJA). SVE SE ZNA. TAD I TAD KREĆE POŠILJKA PARA. VI ĆETE BIT TU I TU I KAO FOL SLUČAJNO OPLJAČKATI PARE. NAJNORMALNIJE PITANJE JE: KAKO SU LOPENDRE ZNALI ĐE SU PARE, AKO IH NIJE DOJAVIO ZAŠTITAR (GLAVNI, NARAVNO)?? LOPOVSKA POSLA PA HAJD... PS. STVARNO, PUSTITE NAS DA KOMENTIRAMO ASIMA BEŠLIJU, JER U SUPROTNOM ĆEMO POMISLITI DA JE SARAJEVO-X: HOMOFOBIČNO, KSENOFOBIČNO, NETOLERANTNO ISLIČNO;-) ;-)
Ovo su opljackale sarajevske vehabije i za pare ce da kupe krmetine u rakije
Samo kritika: \"sta ste zabranili komentarisanje kolumne doajena sranja i kakenja Asima Beslije? Dali se mladi konjic boji kritike ili jednostavno ima dozvolu da melje, sere, valja sta god zeli u svojoj kolumnici?\"
Superhik?
aha, znacio bio je Robin Hood u akciji... meraba :)
Kradimo siromašnima da bi smo dali bogatima.
Nisam iz RS, ali realna situacija nije nimalo bolja u federaciji...
Nisu krivi Srbi, krivi su posrbljeni Vlasi
jos jedan dokaz da entitet rs treba pod hitno ukinuti, a srbe tamo sve protjerati u srbiju :D
jao HAHAHA , lafo ukrali HAHAHA ! ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kako retardirano ! al\' sta mozemo mi smrtnici !
ma sve su to krivi Srbi i RS da nije njih to se nikada ne bi desilo
ŠTA JE SLJEDEĆE ....NARODNA KUHINJA.. TREBA KRASTI OD FUKARE .. ZASLUŽILI SMO MI TO
penzosi redovno izlaze na izbore i glasaju za nacionaliste... nek su ih klepili, sevap...