Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pank opsti...znaci nije tako tesko opljackat ove kladionice
OVI VLASI BAS VLASI NIKADA PAMETI DOCI
Halo Evropo! Pustite te vize vlasima vise , skinte mi ih sqrca
@ h1n1 j.e...bo te grad koji se samo asfaltom poze pohvalit
Teheran! pa kad dojete u isti balite, pa se cudite sta je asfalta na jedom mjestu
Ja ovih vlaha jesu dosadni,pa napravite sebi jedan portal,pa komentarisite RIP VEDRAN PULJIĆ
pa nije baš ništa novo: u Teheranu pao snijeg !
U Teheranu, ništa novo...
Ovo više i nisu vijesti nego sarajevska svakodnevica. Ogroman policijski aparat koji se natovario na pleća poreskih obveznika je potpuno neefikasan i ništa ni ne pokušava. Moderni policajci ne izlaze iz auta, kao žure negdje, važni, a ustvari mrtva puhala. Gdje su dobri stari milicioneri koji su HODALI gradom i zaista bili u funkciji čuvanja reda i mira i to radili uspješno 100% ?
hehehehehehehe jest ovo postalo popularna igra u seheru. cim jedan nesto napravi svi krenu u stampedu njegovim stopama. teheran ostaje teheran.