Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kradete i vi postari pakete od gradjana koji pristizu u BiH pa ovaj portal to ne objavljuje. Neka malo da vidite i vi kako je kad vas neko pokrade
Kazu ne valja izmedju bajrama poste pljackati
Ko je odredio određenu količinu novca? Ili je nepismeni autor htio napisati nepoznatu količinu novca, nešto novca, nepoznati iznos, za sada neodređen (čuj, ovo je suprotno od određen!?) ili neutvrđen iznos novca. LEKTORA, pod hitno, zaposlite. A za bagru koja hoda s oružjem i pljačka ne bih imao milosti, već bi slao policiju naoružanu oružjem s dugim cijevima da ih presretne.
Ode Bosna u helac