Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD SU KLADIONICE U PITANJU SVAKI OBLIK TERORA JE DOZVOLJEN SAMO DA SE SMEĆE ZATVORI.
Pa pljackaju kladionice i Covic svaki dan gradjane pa nikom nista ha ja ..
zašto ne objavite ime radnice koja je radila taj dan,jer je u premijeru bilo radnica koje su dojavljivale kad ima cifra i samo joj polubrat dođe sa maskom po pare.
Covjek pao na Francusku mora vratiti pare je*ote...nedaj se druze, sve im uzmi
Ja spavam dok ljudi pljackaju moram se i ja ukljuciti malo ne ide vise ovako 😂
Murijaci sposobni ko kolega sef smjene u Prijedoru..
Pogresan naslov.Neprimjeren.Treba ga ispraviti.
Valja sad ljudima izdrzati dok policija ne zavrsi uvidjaj.
A sto i ovaj Klix kaki , bombe , pucnjave , kradje , pljacke a Irfan Nefic Irfoo kaze da je stanje zadovoljavajuce . Valjda cojek ceka da pocnu koristiti Tenkove da se on malo uznemiri ko zna ....
Kada narod naplati porez...
Sva sreća da ne plaćaju nikakav PDV pa država nije oštećena. Posao policije nije da čuva kladionice, nego privatna zaštitarska služba. Dakle situacija redovna, sigurnost zadovoljavajuća ! A i prihodi bandi na vlasti NEOKRENJENI !
sve redom pozatvarati kladionice i nema problema
ovo je nemoguce,treba radnice provjeriti malo,kladionica kraj dva kafica gdje su puni uvijek,kafe PREGO gdje nikad nije prazan i da se opljacka,sumnjivo mi ovo nesto skroz,preko puta trafika i amko komerc koji gledaju u kladionicu,cudno skroz,da se to nije radnica zavalila na bingu pa poslala decka da je opljacka...
Nema tu puno para sinko, sto nisi uletio u banku yu ima dosta suski.