Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slika "Kozarac"? WTF?!
ŠTA JE PLJAČKI PO SARAJEVU LJUDI, MI NISMO SVJESNI DA SMO POSTALI NAJ-DIVLJIJI ZAPAD OD SVIH ZAPADA! 90 % SE NE OBJAVLJUJE. IMA RADNJI PO SARAJEVU I OKOLINI KOJE SE PLJAČKAJU 2 DO 3 PUTA SEDMIČNO VEĆ GODINAMA. POLICIJA NE OBJAVLJUJE SKORO NIŠTA, VALJDA STRANKE NAREDILE DA NAROD NE PANIČI.
Nisam ni ja prijavio sto su mi auto razbili
I meni su u Sa na parkingu razbili staklo na autu. Ja nisam nikom nista prijavio koji cu djavo mlatit praznu slamu
Ovo je banderino maslo.
Hebes pare. Vazno je da je bandera sigurna...
Ovo je napravio onaj bijednik grad na drini ima za jos malo droge
Ljudi koriste situaciju. Dok policija cuva banderu na Vracama, lopovi pokradose sta stignu. Dok mediji pricaju o banderi politicari se spremaju za puno vece kradje.
Pa sta ja sinoc rekoh: savrsena situacija za pljacku...Ono malo jada od policije sto imaju, poslali su gore da cuvaju onu banderu! Eto, koliko je "mala" ta RS...
KOzarac na Vracama ili na Sokocu. Niste pojednostavnili? :P
Molim pljačkaše da se jave kako bi postigli dogovor o kupoprodaji cigareta.
Ovi preksinoc postavise "krst" na onu banderu, danas opljackase pumpu, a sutra?? Idu da demoliraju bob stazu :DD