Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vehabije mrs nazad odakle poticete
Poticu iz okoline sarajeva, bugojna, kljuca itd.... Sta se pravis mutav!? 🇷🇸
Pa cekajte, jedni govore da je vehabija a drugi da je narkoman. sta je sad u pitanju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jebem mu sve mrtve i zive, uljepsajte mi noc i samo mu kucu zapalite pa neka pregovara u Dzehennemu
Ovo ne postoji tamo gdje su Serijataki zakoni....Ovo je demokratija....Smrt teroristima....sloboda narodu
E dečki, tuga velika, stvarno. :( Sve ja nama ovo kriv Alija Balija, on nam je doveo Mudžehedine u ratu, "braću" muslimane. Ostali poslije rata, hoće svoja prava, zato su se ljudi borili, najveće zločine od strane ABiH oni su napravili. Sad truju naš nepismeni narod, koji vjeruje u Boga, a knjigu u životu nije pročitao, jer da jesu, barem par stranica Kurana, ne bi radili to što rade. Kažu bio je narkoman, a ne vehabija, pa da li neko ovdje zna nekog ko se pridružio vehabijama, a da nije bio narkoman ili neka druga vrsta nepismenog ološa. Neće normalan čovjek, imalo pismen, sa trunom mozga nikad ući u to, to je rezervisano samo za ljudski ološ.
??????????????????????
http://www.rtvbn.com/365406/Sest-osoba-iz-BiH-pomagalo-teroristima Vidim sad kod domacih muslimana puna usta anti-terorizma..Da je ovo bilo u Srbiji ili u RS,sad bi po Sarajevu bilo slavlje.. Vi zivite od mrznje prema Srbima,nemate svojih uspjeha,vase jedino zadovoljstvo je kad Srbija u necemu izgubi..Tako ste se juce i za fudbal tjesili..Jad i tuga od "naroda".. .Ali izgleda da vam se babo Alija malo preracunao kad je sklapao dilove sa Bin Ladenom,Abu Hamzom i ostalim.. Polako ali sigurno dolazi vrijeme kad ce vam se sve to odbiti o glavu. Nista nema za dz,pogotovo kod terorista.. Na kraju cete vi platiti najvecu cijenu,kad vam se pocnu raznositi po Sarajevu..Samo je pitanje dana kada ce se to desiti
@manki Pogledaj komentare..Sve govore..Uostalom mozemo napraviti jednostavan test. Hajde ti napisi neku fasisticku izjavu protiv Srba,tipa "ubij srbina" garantujem da ces na ovom portalu u roku od sat vremena imati barem 100 lajkova.
SVI SMO MI SADA NA METI I REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BiH OD OVE TERORISTIČKE GAMADI KOJE TERORIZIRAJU GRAĐANE OVA DVA ENTITETA PA TAKOĐE I ZAJEDNIČKU NAM BiH. NAPAD NA VOJNIKE JE NAPAD NA DRŽAVU, DRŽAVO ODGOVORI NA JEDAN KARAKTERISTIČAN NAČIN , PRONAĐI I POBIJ STOKU GDJE GOD DA SE NALAZE...
patnja oca i brata ubijenog https://www.youtube.com/watch?v=udLOvu6v9gI
Ovo je tako jezivo. Zali Boze momaka koji su ubijeni, a jos vise onih koji su za njima ostali. Kako covjek uopste uspije prezivjeti ovakvu tugu? U meni se sve slomilo od jecaja ovih ljudi... :(
A da vi Bošnje proklete malo razmislite svojim ispranim mozgovima,vi koji se nazivate muslimanima,a nemate namaza,da možda nije ovaj napad izvela IS nego neki obicni frajer...i vidjet cete da ako se ispostavi da ovaj momak nema nikakve veze sa IS-om niko,ni mediji ni policija ni narod nece govoriti da je to bio teroristicki napad,ali ako se ispostavi suprotno svi ce govoriti teroristicki napad...i vidjet cemo da li ce Francuska da se solidarizuje sa bosanskim vojnicima :)
popusi karu muslimanima
Ajla sa N1 treba maramicu 🇷🇸
N1 je regionalna televizija, sa istik programom u Bgd i alepu (sarajevu) glupane!
Vehabije drže Gornju Maoču i neko selo kod Maglaja.
Što ne ukinete onaj portal isilovaca u BIH?
Izvrsio samoubistvo... Bolje i to nego da ga ovi nasi puste za 5 godina
Da se nije ubio, ovi naši bi ga pustili za 24 sata, a onda bi sposobno tužilaštvo podiglo optužnicu koju bi im mjesečar srušio u sekundi.
Samoubio se konj.
E moji haveri nista ja ne vjerujem ni murijacima ni sipi..da li je uopste bio u kuci sta je bilo sam bog zna,samo nema mirnog sna..
Porodicama treba izraziti saucesce, i dati veliku podrsku, njima je sada najteze. Ubicu treba privesti pravdi i to je to. Ne treba od ovoga izmisljati zavjere astronomskih razmjera. Ubica je jednostavno ludjak cije se ludilo manifestovalo na ovaj tragicni nacin. Manijaka je uvijek bilo i uvijek ce biti, bitno je da oni normalni ostanu normalni. Norveska je jedna od najuredjenijih i najbogatijih zemalja pa se pojavi jedan Brejvik. Apsolutno je nebitno koji je njegov motiv, jer motiv ludjaka moze biti bilo sta. Vidjeli smo slucaj Ante iz Livna, ubio majku, brata, snajku, zar moze gore? I ne bitan je njegov motiv, jer niti jedan motiv nema opravdanje za takvo nesto. Treba apelirati na nadlezne institucije da malo ako je moguce pojacaju nadzor i kaznene odredbe za povratnike u krivicnim djelima, jer su uglavnom sve pucnjave i ubistva od osoba od ranije poznatih policiji.
Dobro vas je bolan. Vehabija je direktna uvreda Bogu, Vehab je jedno od Božijih imena. I šta trpate sve s bradom u isti koš, ima ih na hiljade pa ne diraju nikog. Imam komšije takve. Počeli ste i o djevojkama u hijjabima, samo ću reći da je šteta što sirijske izbjeglice ne prolaze kroz Bosnu prvu bih oženio. Imam jarana, kao tinejdžeri smo se opijali, nagledali se svega i svašta, i došlo nam u glavu da od izlazaka i diskoteka nema ništa, neki su od njih se okrenuli više, neki manje vjeri. Tome pridonose i žene u Bosni, čast izuzecima, ali ono se j*** na sve strane i odna traži poštenog, pa s eonda istresa kako neko glumi Tobe jarabi "vehabiju". Ima masa toga, al' mi sad ne može na um past, zašto se ustvari društvo mijenja. Sve u svemu, brada je sunnet, a ne "vehabizam".
brzo su ga nasli. obzirom da do maloprije nije bilo ni opisa napadaca
zato sto zivi blizu