Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je covjek skontao revu, pa se u njih zaletio
nije udario unistio stanicu
Covjek citao vjeronauku u autu, pa nije vidio shipke
E jes mi drago sto nije zena za volanom.... Da jest bili bi drugaciji komentari. A fakat kako je lik onako uspio naletit u tramvajsku....Valjda sreca.
Treba mu uzeti onaj njegov autic i omlatit mu ga o glavu . I uzeti mu vozačku na 30 godina.Tri trake , 60 ograničenje ,on na tramvajsku . Sreća pa nije napravio pokolj . Jedan od mnogi h majmuna neiživljenih za volanom.
Nema sanse da se ovo dogodilo u 16:45 jer sam ja prosao u 16:25 i bile su samo krhotine stanice i zuta policijska traka... Toliko o tacnosti informacija...
fotografije sve iz istog ugl. svaka čast umjetnik!!!
šta vo ljudi vako se deslo, đe vo bilo, vas sam se naskiro u mene mi moje žene ojjjj
NA STRANU RIJEŠENJE PO KOJEM JE PRUGA U SREDINI SAOBRAĆAJNICE...PREVIŠE PUTA SE OVO VEĆ DOGODILO ALI SREĆOM BEZ KATASTROFALNIH POSLJEDICA. ZAISTA - NE TREBA NAM ROSTFRAJNA KONSTRUKCIJA KOJA NE PRUŽA FIZIČKU ZAŠTITU OD OVAKVIH MALOUMNIKA ILI DROGIRANIH...PUTNIKE KOJI ČEKAJU GRAS, GRAD I KANTON MORA ZAŠTITITI DEBELOM ARMIRANO BETONSKOM KONSTRUKCIJOM VISOKOM BAR 140CM A ZA ARMIRANJE UPOTREBITI STARE TRAMVAJSKE ŠINE. OVAKO JE SAMO PITANJE DANA KADA ĆE NEKI IDIOT SAMLJETI 20 LJUDI...
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
počela sezona lova na stanice, a i dijaspora polahko dolazi, bice to zanimljivo ljeto x-)
kojom brzinom moras voziti da bi se ovako okrenuo unazad. Vozacu treba dati dozivotnu robiju ili lincovanje.
-Sigurno je pio neku brlju rakiju da je bila domaca nebi mu se ovo desilo.
-Ovo je majstorluk uraditi ,ovo nemoze svako.
Tramvajska stajališta se trebaju praviti kao bunkeri, iz više razloga. Treba da štite ljude od idiota koji ne znaju voziti i od onih koji koriste pištolje, puške ,bombe....jer Sarajevo je \"siguran\" grad.
Tramvajska stajališta se trebaju praviti kao bunkeri, iz više razloga. Treba da štite ljude od idiota koji ne znaju voziti i od onih koji koriste pištolje, puške ,bumbe....jer Sarajevo je \"siguran\" grad.
\"jedna osoba je lakše povrijeđen.\" hahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha hahahahahahahahahaha ahahah aha aha haha