Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije država,ovo je cirkus .
Cirkus je svakako,o zanimacijama ne mozes pricat dok nekog ne upoznas,ali dobro pokusao si biti pametan. Živio ! ;)
KAKVA JE TO ZEMLJA GDJE POLICIJA RADI ILEGALNO, PA POLITICAR MOZE NAREDITI ZNACI UBISTVO NECIJE A DA SUD POSLIJE KAZE DA JE NEZAKONITO, GDJE SU KAZNE ZA NALOGODAVCE,.????????????????????????
kakav narod takva i zemlja. ko vas jebe ili trpite ili se ubite
VRATE PREDMETI, OK!! A KO ĆE BITI KAŽNJEN? ILI SE U OVOJ ZEMLJI POLITIKA, ZAKON I VI IGRATE DJEČIJIH IGARA, POSVAĐATE SE PA ONDA ONA POZNATA ,,VLATI MI MOJE KLPICE. S A N K C I J E!!
Evo i mene vratise?!
KONAČNO DA I SUD U SARAJEVU DONESE PRAVEDNU PRESUDU, INAČE TO JE MISAONA IMENICA" PRAVDA" I SUD U SARAJEVU ZA NJENE GRADJANE
go klixtoris!
da neki bosnjo radi ovo sto ovaj primitivac radi vec tolike godine davno vec ni za kosti mu se nebi znalo
Braćo Klix-ovci, zovrnite Amere da provjere da oovi nisu ostavili kakve bubice na opremi, tako da idući put znaju ko vam je izvor informacija.
Kadija te tuži, kadija te sudi,a nekad je kadija i na tvojoj strani. Ovo ima samo u Bosni.
naše sudstvo, glavni razlog zašto je bosna najkorumpiranija u europi
Očigledno da Sudije i Tužitelji nerade svoj posao kako treba dok su skloni dvoličnosti i kako se vidi iz njihove izjave koja se samo odnosi na predmete a ne ni na počinitelje govori da svojim radnjama prljavosti i ljigavosti prekrivaju zločin nad novinarima, gdje između ostalog vraćaju predmete koje su oduzeli ali istovremeno betoniraju izvršioce što se u svjeru zove pristrasnost ili kako iz ovog slučaja sud se stavio u zaštitu provalnika i zločina tako što ih štiti. SUSTVO I TUŽILAŠTVO SU korumpiran... dokažite da to nije istina.
SEJAD SALIHOVIĆ I SELENA GOMEZ - http://spijun.org/?p=1168 (JESU ILI NISU?)
Jebiga sud nije donio ključnu odlukuA to je da MUP kantona ode u Rs-u u istom sastavu kao kod pretresa i oduzme od policije spomenuti materijal i vrati Klix-uSve u skladu sa međuentiteskom saradnjom kao i kod pretresa.
Mene samo zanima da nam klix.ba odgovori da li su korisnicki podatci ugrozeni odnosno nasi profili sa kojih komentarisemo???? Mada nemam sta ni kriti ali eto red bi bio da se to odgovori.
sumnjam da tvoji i moji korisnicki podaci su opce dosli do njih jer oni se ugl nalaze na serveru koji je negdje drugo. Sad je samo pitanje da li su ovi iz policije imali i pristup bazi portala ili samo lokalnim kompjuterima ...
Na oduzetim PC su se nalazili pristupni podatci za servere i skripte kojima se uređuje portal hehehehe 😛😛
skenirajte vi malo te hardove ili ih pak najbolje formatirajte .
stvari kopirane, steta nanesena, usrano je tesko obrisati.... sve ovo mozes macku o rep... i jos ako ova glupaca i ovaj drugi tip ne dobiju nogu, stvar ce biti i vise nego jasna... drugi put treba postupiti po zakonu... uuuupppsss pa zakona uopste ni nema...
sad zakukajte da je bilo 35 laptopa, 86 telefona, 23 TVa, i sl :)
I da je vecina osteceno u pretresu. Sve se mora nadoknaditi. Samo ako ima i sekundica nesto sumnjivo, samo novi diskovi, novi lapptopi. Jos ako ste sacuvali racune, jos i bolje. :)