Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo su mjestani pogrijesili zivog ga izrucili. J...em ih usta. Bar da su ga osakatili
Steta sto ga isporucise zivog nadleznim organima
svaka cast lokalnom vlasniku otpada koji je locirao i savladao ovog pedofila...i neka je na sramotu stranackoj policiji...koja je istog privela i pisala mu kaznu za remecenje javnog reda i mira...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lik izgleda ko vampir
Prosjecni Srbin, u redu je.
OK meni je jasno sto u komentarima se zagovara da se ovoga ubije i to, i ja slicno mislim. Ali nije mi jasno sto medju komentatorima sigurno ima onih koji tuku zene (jer na balkanu svaki 2 do 3 muskarac to radi) i to kao nije neki zlocin. Ne samo to, nego bukvalno kao hvalite nasilnikr i ubice i KPD, kao ONI ce mu pokazat... wtf ba?
Jarane u KPDu vole pedofile, proklinjat ćeš mater što te okotila..
Samo poslati u Belize i adio.
Tražiti dozvolu za nošenje vatrenog kratkog oružja. Po kratkom postupku rješavati pedofile i kad te napadne grupa migranata.
Pa mozes ti mozda dobiti dozvolu za nosenje bato, al to po kratkom postupku ti je isto kao da ni nemas dozvolu... Tako da ne vidim sta ce ti dozvola
Zasto mu ne objave javno ime i prezime
Zato sto nije Tanzanija?
Toliko o ljudskim pravima, a ovim bolesnicima se ne uvodi smrtna kazna
Svaka čast ovom momku što ga je neutraliso, ali ja mu sigurno nebi zwao policiju.
Ima jedna pjesma od Pušenja, manijak se zove.
Pedofilima je robijanje gore od smrtne kazne jer imaju "specijalni" tretman od ostalih zatvorenika. Ovaj će svakoga dana milion puta da zažali što su ga ostavili živog.
E sada ces ga ti malo primat al nasuho
Čekajte jeli normalno da djete od 14 godina odlazi na sastanak sa nepoznatim muškarcem preko fb, ma hajde
Da se razumijemo, ovo je za hitan odstrijel, ali i mala je ovdje imala svoj bolesni udio u cijeloj prici. 14 godina i ono se sastaje sa srbijancem nekim matorim alooo. I kad joj se nije svidio digla frku. Kazu da silovanja nije ni bilo. Fuj je i on a i djeca danasnja su fuj koliko ja vidim.
Sve pedofile manijake incest manijake u familijama koje kao djevojke kriju treba prijaviti da robijaju i da ih u Zenici stigne kobasica u dupe mamu im.bolesnu..
Nije trebao dočekati policiju!
Malo napatit manijaka ,da proklinje sto se rodio zatim metak izmedju ociju
Znači dogovorila se i svjesno otišla mala također ološ