Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
A vidim sine tvoje obrazovanje.Mlad si sine i naucit ces.Zivot je pred tobom.
samo otkrivaš da si ljakse. dvoguza piva je najsloženiji pojam koji znaš??? ti ćeš nekome kupiti pive??? idi, jadniče, malu u školu, obrazuj se, uloži u sebe ako imaš para, proputuj malo, šta si se zaustavio u sarajevu, nesrećo, ima i većih gradova. ps prije bih se pridružio toj djeci u parku i nageo iz te dvoguze, nego u atili slušao cecu i karleušu uz viski i krezave goste!!!
KOKUZANERI STO BEZVEZE BRLJAVITE.TREBA LI VAM PARA ZA DVOGUZE DA JE PIJETE PETORICA U PARKOVIMA.KUPIT CU VAM JA PAKET PIVA ITO DVOGUZE DA NE OTIMATE DJECI TELEFONE ISPRED OSNOVNIH SKOLA.NISTARIJE OVOGA GRADA,
ma rodio ih dedo sto su fini :) sve emancipovana,kulturna gradska djeca :DDDDDD nutto im faca xD ideali su im isto za deset kao i njihovi MRTVI idoli :DDDDD da Bog da im se preko djece svima vratilo ovo sto rade ;)
naragu ti sarajlija seki bureka u pakas, malo, tek iznenađenja radi.
Bagro jedna Sarajevska, da vam nije Sandzaklija, nebi imali za zeljanice hahahahahahha ... to vam je omiljeno jelo, niste čuli za šta bolje.....burek je za vas pojam.
da se kladimo da niko nece dobiti vise od 9 mjeseci...?
sandzaklije ili ne ...blago njima sad pod istragom...lijepota...
Kako ste vi glupi (cast izuzecima), al kad god se nesto lose desi u ovom gradu vama su krivi sandzaklije:) Pa do kad cete biti tako zavidni i ljubomorni! Krenite i vi da nesto stvarate u ovoj zemlji, a ne da vam sve stvaraju sandzaklije, a vi da ih zbog toga blatite:) ccccc
@Emir ne riSe molim te!Ako je vec leglo ilidzanaca i vogoscana kako ti znas da mozes naci \"trebu\" za 2 minute \"ocam\" dziberu glupi!?!
Bang-bang-bang mamu vam sjerbsko-siptarsko-separisticku :))))
Sta ce papani kad izlaze u ono leglo ilidzanaca i vogoscana , tamo ocam mozes trebu naci za dvije minute : )
ZIVE U ZEMLJU ZATRPAT\' !!!
leglo papaka...