Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim ovdje ima stručnih osoba koji su sposobni na osnovu par fb slika procijeniti slučaj i odrediti kaznu, svaka čast, papci.
ma ja, to je onaj "kockasta glava" fazon....vid mu glave, garant je on kriv
palice odavno poznate policiji i tuzilastvu, ali nema dokaza...
Pouka price ako vam neko majku zlostavlja vi nazovite iste drotove sarajevske koji su pustili sefica pa mozda dodju za koju sedmicu do tada vi i vasa majka ste vec na ahiretu.
cuj pronasli plaice i samo osumnjiceni pa vljada su oni to uradili to odma po 40 godina zatvora i kraj price
Hoćete i njih na vješala raja? I njih da mučite? Pretukli horsaša na smrt, navodno iz nehata. Je li vam sad jasno za šta postoji država, kanton, općina, tužilaštvo, sud, policija, centri za socijalni rad i druge ustanove? Je li vam jasno da kad država prepusti narodu da sam istjeruje pravdu, ništa dobro se neće desiti?