Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno društvo, jadni ljudi, jadna budućnost.
Glasali ste, uzivajte!
Modernizacija tuzilastva i sudstva BiH je u toku.. radi se na izradi aplikacije pomocu koje ce osudjenici moci izdrzavati zatvorske kazne kako bi se ustedilo na troskovima i prostoru. ustedjeni novac ce biti preusmjeren na razlicite racune budzetskih korisnika koji ce isti iskoristiti za izgradnju shopping centara, stambenih zgrada, gradjevinskih firmi te renoviranje i izgradnju novih vikendica kako bi se doticna gospoda mogla adekvatno odmoriti poslije naporne sedmice u drustvu porodice, kumova i bliznjih prijatelja kao i stranackih kolega
e čuj, ne mogu da vjerujem, pa kako boga mi zamjeriće vam
O cijelom slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu putem drustvene mreze Facebook, a on je tu porutu share-ovao sa sudijom koji trenutno nije bio Online... ocekuje se da ce sudija cim se loguje na facebook osloboditi uhapsenog... :) :)