Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su kakvi bošnjaci vjernici s bradama, već bi FTV ( Fuj Tv ) parkirala svoga golfa II ispred kuće osumnjičenih zajedno sa vlaškim RTS i izvještavali kako je otkriveno oružje kojim je planiran napad teroristički. Pogančeri vlaško-komunjarsko-šokački ne miruju...
Oprosti mi brate oprosti mi fratelo..
Znao sam odma poceli srbi se naoruzavaju, na osnovu cega ste zakljucili da su srbi mozda su i bosnjaci ili neki drugi.
...ma ko im yyebbe mater...!!!
a zamisli ostatak porodice
Da su muslimani bili bi teroristi, isilovci ......
Srbi naoružani, nimalo me ne čudi. Svaka druga kuća na palama ima oružje u avliji.
@ACK Znam jer ste većinu Bošnjaka protjerali i pobili u Doboju smo bili većina. Selo moje mame Sjenine kod Doboja su Srbi u potpunosti uništili
imamo i mi a ti ako nemas stidi se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za posjedovanje ilegalnog oružja i ubojnih borbenih sredstava KZ BiH treba da pooštri mjere na minimalnu kaznu od 5 godina zatvora.
Prije toga normalno objaviti amnestiju i organizirati anonimni prihvat ilegalnog naoružanja i ubojnih borbenih sredstava u jedinicama policijskih stanica.
@Oskarovac Nema toliko magacina i prostora za prihvat