Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sav najezim kad samo pomislim kako se osjecalo to dijete, a ne mogu ni zamisliti dovoljno. Bolesnike treba na elektricnu stolicu, ali prvo ih strujom izmucit, pa ih ubiti
poslije mucenja strujom, ja bi ih u "masina za mlevenje mesa, to je mnogo gadan izum", nekako je po taman za njih
ovu kravetinu ne bi moglo samljeti kolika je... Jednostavno, nijedan zdrav razum ne moze zamisliti da "majka" moze ovo uciniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
"Tužiteljica Petković je ovom prilikom iskazala nezadovoljstvo zbog toga što nije pronađeno dovoljno dokaza protiv nadležnog Centra za socijalni rad, te komšija koji su omogućili da se ovo krivično djelo dogodi." zamislite kakva je ovo nakarada od drzave da, pored ovakvog centra za socijalni radi i komsiluka a nakon dvogodisnje patnje i torture koju je nesretno dijete trpilo, moramo reci da je sreca da je otisao na onaj svijet jer ga na ovom nije imao ko zastititi. jadno da ne moze bit jadnije
i ja ne mogu da vjerujem da to ama bas niko nije primjetio!!!!!! pppphh gdje mi zivimo i sa kim mi zivimo???
sad cu ti navest jedan primjer kolika smo mi nakarada. kad se radio popis ja sam bio instruktor i nadzirao sam svoju grupu popisivaca. radili smo strogi centar tuzle. preko pet puta su me popisivaci zvali jer ne znaju sta da rade kad npr u stanu stanuje muskarac od nekih 35 godina sa svojom djevojkom kojoj je 15 godina. imali smo kaze oko 5 tih slucajeva. pitav ove iz vrha popisa sta da radimo jer maloljetnika moze popisati samo roditelj ili staratelj a ovdje imamo pedofiliju. meni kazu popisi samo punoljetnu osobu i šuti. nakon toga kontaktiram lika koji je pri tuzilastvu i pitam ga jel ovo krivicno djelo? on kaze da je, zbog velikog broja prijava za pedofiliju a zbog neinteresovanja naseg pravosudja, neke 2013. donešen zakon po kojem dijete od 14 godina moze pristati na seks!!!!!!!!!!! samo ne diraj sudije, tuzioce, politicare i njihove obitelji i radi sta hoces u ovoj nakaradi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kopiladi
Malo.... Nikakva električna stolica, mučiti do smrti!
Malo je 85 godina za ovakve zlikovce. Premalo. Trebalo je minimalno biti 160 godina, a ne mogu prezaliti sto nemamo smrtnu kaznu. Ovaj ljudski otpad ne zasluzuje da zivi i da mi poreski obaveznici jos placamo njihov boravak u prdekani.
Slika 10 govori sve...Ovajizraz lica ni djavo nema!
Indiferentni u potpunosti. Mogli su dijete dati ocu. Kad ih je komsija vozio u bolnicu, malog I djeda, djed je govorio "Nemoj umrijeti, odvescu te ocu ". To je bilo sadisticko izivljavanje nad djetetom.
I dedo i nena su trebali dobiti vecu kaznu.
TO TREBA IZBRISATI IZ LJUDSKOGA ROGA
AMA LJUDI TREBA GOVNA MUCUTI NA VELIKIM MUKAMA DA UMRU STETA JE DA ZAUZIMAJU ZATVORSKE CELIJE
Dobili su maksimalnu kaznu, neka umru u zatvoru zlotvori jedni, a nani i dedi su trebali odrediti daleko vecu kaznu, znali su a nisu ustali u zastitu jadnog djeteta.
Izgleda da su ga I oni tukli. Mogli su pozvat oca fa fa uzme, ali to je bilo sadisticko izivljavanje nad djetetom.
Pa neka mi neko kaze da ne treba SMRTNA KAZNA. Ovi su zasluzili da elektricnu stolicu , al ne pun napon nego ono izpotiha da se peku jedno dva ,tri dana a da ne umru.
uhhh što " majka " ima šakozovnu facu ..... ne prakticiram udaranje žena , ali nju bi baš slatko zategno štosom u labrnju.... kučko bolesna kad je vidim , imam neki osjećaj da će često biti " tata " u zatvoru
Troipogodisnje dijete......eeeeeeeeej.....principijelno sam protiv smrtne kazne ali za ovakav zlocin... smrtna kazna bez dvoumljenja da ikako moze. Jednostavno, normalna osoba, osoba zdravog razuma dobije zelju da im se krvi napije. Nepojmljiva mi je monstruzonost ovih ljudi.
Naj pravednija kazna bi bila da hi puste u minsko polje pa sta him bude to nije smrtna kazna .
šta je to kad se podijeli sa četiri ...prosječno po 21 godinu i tri mjeseca svakom .... slaba kazna kad se uzme u obzir monstruoznost čina i da je učinjen na djetetu od dvije godine .... za ovo se u mnogim zemljama prži na stolici ili se dobije dvije tri doživotne .... razočaran sam
Na za list, I u svijetu je vrlo rijetka smrtnu kazna. U jednoj Americi I Engleskoj cesto su kazne nakaradne. Nekoliko godina u zatvoru I van.
http://globalbet.cogia.net Balkanska liga u tipovanju, druzenje, live chat, uskoro forumi, uzivo komentarisanje najaktuelnijih dogadjaja, novi sajt, novcane nagrade za najbolje tiperase, uclanite se i zaigrajte, uverite se da su zabava i pravljenje novca samo kod nas na jednom mestu! Nista se ne placa, pre registracije procitati pravila!
Ne znam ima li smisla komentarisati naše zakone, koji od jednog ovakvog zločina, od kojeg se čovjeku želudac prevrće naprave šprdačinu i umjesto u najmanju ruku 4 doživotne robije, "pomiluju" ove monstrume.