Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto bolan, jos malo ti je trebalo pa da nas prirodno napustis ko i svi ostali ljudi.
OTETO - PROKLETO
stooo da zalim za srbo-vlahomzvornicaninom???pa tu su zivortnje u toj vuk..jebini zivotinje brate...sjecam se ja 92-e jos vrlo dobro!!pa jos 95-e kada su kopali i prekopavali..ti lesinari...
Na jako mnogo nacina se moze dokazati da je demokratija jako opasna stvar, jer masa nije spremna a nit cebiti. Ovi komentari od pocetka pa do kraja su jedan uzas. Za ovakve vijesti zakljucajte komentarisanje.
ako je nas rahmet mu dusi ako je vlah onda masala!!! svaki valh koji se samoukine meni odmah nesto ko biva drago ..sta uradiste c vlahadijo od mene i ovih moji ma..jke vam oplodimo da se normalna djeca radjaju!!
Baš mi ga je žao, volio bih da su se obesili drugih 100 nego što je on .
JUSO, BOLESNIČE......
zna li se ime pa da se nasladjujemo