Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUŽNO I ŽALOSNO :( UBICA POD HITNO MORA BITI IZVEDEN PRED LICE PRAVDE !
Sad ce lajkovi ne brini :)
SRAM TE BILO ! ČOVJEK JE UBIJEN, ZAMISLI SAMO KAKO JE NJEGOVOJ PORODICI U OVOJ TEŠKOJ SITUACJIJI PODRŠKA OBITELJI KAFADAR, NAŠE MISLI I MOLITVE SU UZ VAS!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
uhvatiti će ga nikada, sve je to vezano, policija-vlast-kriminal-bosna.... dovoljan vam je primjer joze leutara, zna se tko ga je ubio, po čijem naređenju, al eto, svi se prave grbavi i klanjaju se dotičnom "sinu"
Covjek je bio posten i vrijedan ugledan DOMACI privrednik,sin mu je prosle godine poginuo u saobracajnoj nesreci CUDNO,ove godine je on ubijen.Ostala su iz njega jos dva sina....U principu nasa policija nije sposobna za ovakve stvari! Ako neko od njihovih prijatelja i familije cita ovaj klix neka prenese da podhitno moraju uzeti jako obezbjedjenje najbolje je uvozno. U podzemlju za najvjernije vaze crnogorci jer te nece izdati!Nasi domaci ni slucajno jer mogu odigrati "DUPLU" u naredne 3-4 godine taj DRUGI IGRAC ce pokusati kroz eliminaciju ostalih clanova familije da otkupi CM i OVNAK povoljnije.Tako to ide u poslovnom svjetu svugdje na zapadu.Na kraju balade taj nalogodavac ima IME I PREZIME I ON CE se pojaviti u skupom odjelu,100 posto je poznati milioner iz regiona.Ako budu labilni i ne zasticeni do najsitnijih detalja (da bukvalno ne smiju jesti u bilo kom restoranu jer mogu umrijeti od SLUCAJNOG TROVANJA) taj drugi IGRAC ce ih pobjediti.
zijad i ekipa su pusteni na slobodu hahaha
Nista oni nece rasvetliti , jedino ako im ubica slucajno upadne na sjelo
Treaba strogo nadzirat granicu ko izlazi iz zemlje svima je poznato da srbija vri od ubica akoje neko narucio ubistvo srbi moraju bit upetljani to jest srbendijanci ili neki domaci genocidas,sad ce osut sa minusima anece da razmisle da u srbiji ima masovnih ubica stotinama jos zivih koji su klali djecu i civile silovali zene po Bosni.vidli smo skoro kakoj genocidna srbija pustila na slobodu onog skorpijona al ga bog uze sebi malo do pakla dzehenema nema tamo zlicinca tomislava nikolica da ga pomiluje sto je ubijo djecu,tako mogu pustit i zlocinca legiju ili bilo kojeg ubicu srbendijanca,cisto sumnjam akoj naruceno ubistvo daje iz federacije ubica,to samo moze bit iz genocidnog NARODA ONI PUCAJU LJUDIMA U LEDJA::
Svi smo mi Štelai Coma reče jedan krvat.
Bakijato, pa ti si rođeni krimolovac, kako te niko nije prepoznao do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
" kako iz policije navode, ubistvo se dovodi u vezu sa poslom kojeg je ubijeni Jozo imao, i kako policija navodi traga se za Mijom L. koji se dovodi u sumnju sa ovim ubistvom, inace njih dvojica su saradjivali"" 24Sat.hr
........voda se povukla iz kuča...........ali starre i loše navike ostaju.............ubiješ povratnika ovdje ili ondje, poruka ostaje ostalima vrlo jasna...........jer tko se usudio dignuti ruku na toga jozu koji je gazda, šta će tek napraviti sa onim starim djedicama............
USUDIO SE ONAJ KOME JE JOZO BIO DUŽAN
......i oni starci od prije mjesec dana su bili dužni ...........
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
policija mora da radisvoj posao iako su i oni vjerovatno svjesni da je to, trenutno, gubljenje vremena i novca.
Pa i radi svoj posao,pisu kazne , pustaju ubice pjesaka sta bi ti vise?
hladno pivo.
Siguran sam da je ovo uradio neki bosanski katolik jer svi znamo da su hrvati protjerali sve bosanske katolike da su pocinili ratni zlocin protiv njih i da se sad bosanski katolici sveti tim zlocincima hrvatima
A ja sam siguran da je tvoj mozak manji od zrnceta graha (promjer 9mm, debljina 4mm)
i ja isto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslati Mossad u ovo mjesto.
Mjesec i Zvijezda. Pa ima li ista ljepse na ovom svijetu od toga?????
i treba cijela 2 dana da se utvrdi da je pogodjen u stomak i ledja.
kuku lele
Zar nije bio dovoljan vanjski pregled leša?
Nadam se da sudstvo nece zakazati u ovom predmetu jer sutra bilo ko moze biti jozo
zakat će sudstvo,jer je hrvat u pitanju, kao što je zakazalo i u slučaju ubojstva joze leutara.. da je kakav bošnjak, to bi se u roku 24h formiralo 5 šatorskih naselja ispred tzv međunarodne zajednice i nastalo bi kmečanje neviđenih razmjera.
ujko marš u krvacku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)