Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ LIK SA INCIJALIMA SE ZOVE ABEDIN RIBO IZ SELA KLJAKA KOD TRAVNIKA,LIK DO SAD IMA DJELA KO IVO ANDRIĆ A JOŠ NIKAKO NE IDE U ZATVOR,NEDAVO JE TAXSITU OSM PUTA ZBO NOŽEM,I OPET NA SLOBODI,PROVALIO JE 100 TRAFIKA PO CJELOJ BIH,OPET NA SLOBODI,ZAPALIO KUĆU U KOJOJ ŽIVI SA RODITELJIMA I OPET NA SLOBODI,TUĆE NOŽEVI,NAPADI ,PROVALE,RAZBOJNIŠTVA,ITD,SVE TO MIRNO POSMATRA TUŽILAŠVO SBK-A,KANTONALNI SUD SBK,MUP-SBKA,NAĆELNIK POLICISKE UPRAVE TRAVNIK HUSO DELIĆ ,KOMANDIR SLAVKO,SVI TO GLEDAJU I EVIDENTIRAJU A NIKO NE REAGUJE,JEDINO AKO KAKVOG POLITIĆARA DJETE ILI ŽENU ZBODE E TAD ĆE SE MOŽDA NEŠTO PODUZET.ZABRINUTU GRAĐANIN TRAVNIKA.
Moj Travnicane...dok ga neko cekicem ne izljeci nema mu pomoci !!!
Ruku osjeći.
Treba nam zakon koji ne diskriminira samoodbranu kao zločin, da se narod može da brani.
http://www.a-games-online.com/ pomozite mi jednim likeom na stranici. Inace stranica je extra mozete se dobro zabaviti. Pozzz...
Sve dok narod ne pocne cijeniti sebe i svoju imovinu ovo ce se desavati.
Ma dobro je to se zavrsilo,mogo joj je analni otvor pročešlja pa sta bi suprug drvetu kamenu.t
odma na vjesalo ....... policija samo seta nista ne radi gleda kako ce uzet od nekog para malo da jedu i piju ..... a JUCER sto se tice evrovizije pjesma je bila ruzna ne svidza mi se uopste ni 1 joj nebi dala
Cim su SAMO INICIJALI doticnog mora da je srbin genocidas !
Odsjeci mu desnu ruku i lijevu nogu...
Welcome to Bosnia
Eh ovako, kada su se strasti smirile. Prvo, do kada ce se ovi iz javnog rtv servisa zaj****ti sa nama i praviti ove neuspjesne pokusaje zvane Evrovizija? Ako nam vec uzimaju pare, nek posalju nekog dobrog pjevaca (citaj Asima Bajrica), ili nek` se prestanu zezati. Drugo, sta je sa ovom dijasporom, znate nam pametovati o nostalgiji, ljubavi prema Bosni, ne znate jedan broj okrenuti! Sram vas bilo! Iz Srbije dobili 5 bodova, pa gdje ste sad vi Sandzaklije, znam da ste se svi sjatili u Sarajevo, ali odite bar kada je Eurosong na svoju rodnu grudu, pa glasajte da i mi imamo kakvog hajra od vas! Trece, je**m sve policiji i ovim kriminalcima sto nam djecu po gradu pobise. Radite nesto st.o.ko mal.oum.na, POBISE NAM DJECU! Hvala, dovidjenja!
Da se razbojnik ne zove mozda Srboljub Jugovic?