Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste sigurni da je iz BiH? Pravi Bosanci idu na more u tišinu i hlad borova. :D
Ovo bre treba zabraniti.
Moj Ummete! :)
Šejtanluk... Nece japanac nikad oprostiti ameru sto u je bacio bombu na hiroshimu, a bosnjo... svakih 15 ga kolju pa opet zaboravlja...
Ko nije bio, moze sada da zamislja svasta...ko je bio, zna zasto je Exit proglasen za najbolji evropski muzicki festival. Ko trazi razvrat, verovatno ce ga negde naci. Ko trazi muziku,radost i druzenje, sigurno ce uzivati dovoljno za svih ostalih 361 dan u godini. Exit je cudo!
I ovaj Exit postaje bezveze!
cuj ovog nadrogirani ma jook
prisutni na ovom novosadskom sranju su šljam iz raznih država.Veže ih droga,razvrat,alkohol i delikvencija.To treba zaliti benzinom,dovoljno se izmaći i sve zapaliti
što se ljutiš na mamu srećo,jel ti to hoćeš da te po glavi opali grana?! ...mama te samo štiti a ti to ne vidiš...današnja omladina...cccc
bio prva dva dana, cisto savrsenstvo! svaka cast novosadjani!
Zrce je zakon, tamo jos nije bilo naslova da je neko pretucen, droge ima kao i kad odes u Skenderiju na Moralesa, a kamoli na festival, ali tamo nema agresivnosti. Bio sam dvaput i uvijek je dobro. Hoces da se kupas, kupaj se i slusaj Tiesta uzivo, hoces da skaces, da ganjas zene ili da skaces sa 30 metara na Bungee-ju, sta god zelis, a niko te nece mrko pogledati.
ja bih volio otic samo da sta k.a.r.n.e.m. prosle godine sam jednom,ove godine rijedje,al valjda ce bit bolje
Festival Exit je vrhunski, strava, za sve koji vole elektronsku muziku praznik. Stvarno bi volio da u Sa bude neki slican dogadjaj. Naslov ovog clanka zvuci veoma sugerisuce, a nema razloga za to, znaju svi koji su ikad bili u NS iz BiH.
Halo Merisa, nije tebi dobro ocami....ja budaletine mili boze. Festival kao festival, svugdje se moze desiti lemanje nista novo, ni prvi ni zadnji put. Ali mi ko mi, bitno da se nacionalnost spomene. bes budale.
Sta ces bolan na EXIT-u, 30 i kusur ti godina.Al hoce on,konta ofirno mi se ovdje vise razguljivati pa odoh tamo negdje. E ne ide druze. Nadji si zivot!!! Najvise mi je zao ove raje iz Sarajeva, prigule starce za par stoja,za pola se uzme gudre a ono pola da se poprave. Znam i ko je dobio maru, valjda je to ovaj isti,ako nije onda ih je bilo vise.
nadamo se da je B.A.L.I.J.A pretucen
samo MRTAV svrbin je dobar svrbin ..... davno su pametni ljudi rekli Zapamtite !!