Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ba ne kontate da ovo stanje odgovara samo politicarima... dok nas raznorazni portali svaki dan bombarduju tj. "zabavljaju" ovakvim vijestima, politicari mirno kradu ono sto je jos ostalo da se pokrade!!!!!
Umjesto trafika i pumpi, trebao su momački na Poljine Hills.... ko zna kakva blaga kriju one kule i bedemi...
TheOstruga, lajkala sam ti zeleno ,potpuno si u pravu i slažem se s tobom
E NIJE POKRAO LUTRIJU BiH NEGO JE NAPRAVIO SEVAP. OD NJIH MAZNUTI JE SEVAP. VAGONE ODŠTAMPANIH BINGO LISTIĆA A FEDERACIJA ,,PEDALJ ZEMLJE,, NE ČUH ZA 20 GODINA DA JE IKADA IKO DOBIO VIŠE OD ,,DVA REDA,, UZIMAJU NAROD KAO LOPATOM, IMAJU PARA DA NE ZNAJU GDJE DA GA POTROŠE, POMAŽU VLAST, IMAJU BOGOVSKE PLAĆE, RASIPAJU SE, ZA SVAKOJAKE GLUPOSTI IMAJU I REKLAMIRAJU SE ALI IGRAČ DA DOBIJE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ,,TAJ FILM NEĆEŠ GLEDATI! MAZNUTI NJIMA LOVU JE VELIKI SEVAP.
VALA I NIJE SE DESILO DUGO, OD JUČE.
Zvanično otkriven tajni sastojak Koka Kole! http://goo.gl/pv44FU
pljacka? dobro pa nije bila inspekcija...
Sreća pa nije bilo žrtava....
Nemaju ljudi da jedu i ovoga če biti sve više.
Jbg. moglo bi se i onako " čoporativno " u ova razbojništva krenut. Kol'ko ih se događa izgleda da nitko ne odgovara pa mafija skontala da se to isplati ...
podrška sahrajevu i sahrajlijama.
Dok kriminalci pljackaju i terorisu narod vlada se sprema da ga udara. Mjesto da policija izadje na ulicu i hvata lopove oni treniraju kako ce tuci ljude http://tuzla.danas.info/2015/02/21/izvrsena-smotra-jedinice-za-sprjecavanje-narusavanja-javnog-reda-i-mira-u-vecem-obimu/
Treci put isti komentar stavljam da se ovo moze rijesiti slanjem stotina policijskih sluzbenika na teren i pokretanjem velike akcije i masovnim hapsenjima jer vecina njih je od ranije poznata policiji i nadleznim organima. A iz dana u dan im se samo daje povod i podrska da dalje pljackaju jer se nista ne rijesava. Bitno je da dodje neko kome je sigurnost grada prioritet.
Nema policija vremena za hvatanje lopova, treniraju kako ce lupati narod. http://tuzla.danas.info/2015/02/21/izvrsena-smotra-jedinice-za-sprjecavanje-narusavanja-javnog-reda-i-mira-u-vecem-obimu/
ovakvo stanje odgovara samo tuzilastvu sudijama i advokatima, vise kriminala vise korupcije , sudije tuzioci preko advokata dobiju svoj tal.
Mislim da je zakon o nosenju oruzja najbolje rijesenje jer drzava ocigledno nema resursa da suzbije ove oruzane pljacke a iste samo mijenjaju vrijeme i mjesto... Desi se kod nas mnogo vise pljacki na dnevnoj bazi samo se to ne objavljuje radi panike koja se lako stvori. Da ne govorim o kradi vozila...
pa da, opali bilo koji metak prema lopovu i bit ćeš u zatvoru minimalno 6 mjeseci...
@Dzole_SSS ima država para ali za njih, dati novac za dobrobit naroda e za to Država ne da pare i nije istina da država nema resursa da suzbije kriminal nego je istina da državu baš boli uho za narodom, važno je da su oni sebe zaštitili svim i svačim a narod neka se maklja je*e se njih. Oni čak to i vole, kada neko nekoga ubije to je odmah državi manje jedan bijednik za koga nisu ni izdvajali ali eventualno bi možda ako ništa morao da se liječi pa bolje je da umre. dragi moj Dzole ovo je, na žalost, naša stvarnost., Dok je na čelu države bio Tito, neko ko je volio svoj narod običan čovjek je bio zaštićen da dalje nije ni imalo šta da se zaštiti, niko ti ništa nije smio uuraditi jer u protivnom se robije ne bi kotarisao dok je živ a danas ti je sirotinjski život ,,šega-šala.,, Važno je da se grade crkve i džamije i parodon, umalo ne zaboravih najvažnije, grade se i narodne-sirotinjske kuhinje, to je važno pa neka sirotinja ima gdje da se moli Bogu i Allahu da nam Bog i Allah pomogne?
Raj na zemlji za razvoj biznisa i plasiranje investicija reda veličine nekoliko milijardi, ... propaganda je najjače oružje kapitalizma.
Zato imam kesa da varim ceo dan da varim ceo dan..