Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav si ti krelac kako mozes sudit da je uradio ovaj ili onaj a cak ni policija ne moze zasto pises gluposti , cisto blebetanje
to je nedzad klicic uradio. jedino on ima toliko naourazanja. baznian rambo
cuj zolja, aahahahah, extra! ja bi to uradio sa zipo upaljacem...
Ma u ovo pljacku je umjesana drzava.
a jeste li primijetili da se ovakve pljačke nisu dešavale dok razne zaštitarske firme ne počeše obezbjeđivati transporte novca?
ma nece ih nikad pofatat ako je izvedeno kao sto predpostavljam, hoce ako nisu neku ofirnu gresku napravili sto mi ne znamo, tj ovo sto je poslano na vjestacenje, a sta je to nesto boga pitaj
Nedostalo para tokom predizborne kampanje, i za vrijeme izbora,pa sad MAJMUNI,moraju od nekud da namire stetu ... Sigurno da neko od \"onih gore\" u vlasti ima svoje prste u ovome,samo sto se to nikad nece otkriti ... U Bosni se nikad nije otkrilo,neko veliko sranje,pa nece ni ovo ...
Newsflash - Dodik jeste lopov! To sto ti mislis da osrednje velicine zgrada u Banja Luci treba da kosta 200 miliona KM je tvoja glupost. Budalo - Dodik krade od Srba!
A sta mislis cije su pare ukrali? bankine? ili mozda gradjana bih? ne budi smjesan - ovo je apsolutna katastrofa i nadam se da ce majmune uhvatiti brzo.
Toliko se bojite nas Srba,da i u pljački vidite Dodika!!!!!
Pa je.bo te kao u americkim filmovima,stvarno su sposobni.a i neka su to uradili,sve i jedna banka nabija visoke kamate.ove pare su od naroda pokradene,a sad ovi profesionalni lopovi od njih.. Svaka cast
dodikova posla.......
Zlaja,prva obaveza kad zajašeš a nadamo se da ćeš zajahat brzo,je da sklepaš ovu d.ž.u.k.e.l.u Čovića koji ima 15 krivičnih prijava i koji je opuho sve što se dalo opuhat pod njegovom kontrolom. Ovo je samo dokaz na šta bi trebala ličiti zemlja ako ta d.ž.u..k.e.la dođe na vlast,hajdučija i kriminal tipa srednji vijek. U haps bandu!
\'\'Pljačkaši\'\'su u Laktašima,Čova plaća kešom podršku Lemiju,samo još treba da se nađe neki ovca-Bošnjo koji će dići ruku za Sokola u premijersku fotelju. A ovo će se desiti kad na vrbi rodi grožđe i engleska trava,tj Čova ide u prdekanu za sav kriminal i pljačke kao i devastacije privrednih giganata.
ovo je organizovao neki jaci igrac sa BALKANA tipa SARICA .. ovo nije lokalno.. sada treba pratiti podzemlje BG da se vidi gdje je lova ..